Veilige Vriendin

Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen te maken met seksueel geweld (bron: World Health Organization). Cijfers waar je verdrietig, boos en stil van wordt. Maar we blijven niet stilzitten. Plan International organiseert daarom in de nacht van 11 op 12 maart de Nacht Tegen Seksueel Geweld; een wandeltocht van 20 kilometer door Rotterdam om de strijd aan te gaan tegen seksueel geweld. Voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld is Plan International een samenwerking aangegaan met Veilige Vriendin.

Veilige Vriendin is een jong bedrijf met een ijzersterke missie: bewustwording creëren voor de toenemende cijfers rondom straatintimidatie en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, met daarnaast een concrete oplossing voor diegene die zich onveilig voelen op straat. Een speciale keychain werd ontworpen met daaraan items waarmee je bij onveilige situaties alarm kan slaan of jezelf kan beschermen in geval van nood.

Veilige-vriendin-keychain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld is een unieke, limited edition keychain ontworpen die een gevoel van veiligheid op straat geeft. Van elke verkochte keychain wordt 15 euro gedoneerd aan Plan International. Deze opbrengsten worden besteed aan Plan International projecten gericht op de bescherming van meisjes en jonge vrouwen tegen seksueel geweld. De actie loopt tot 11 maart en is verkrijgbaar in de webshop van Veilige Vriendin

Nacht Tegen Seksueel Geweld
 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.