Veilige Vriendin

Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen te maken met seksueel geweld (bron: World Health Organization). Cijfers waar je verdrietig, boos en stil van wordt. Maar we blijven niet stilzitten. Plan International organiseert daarom de Nacht Tegen Seksueel Geweld; een wandeltocht van 20 kilometer om de strijd aan te gaan tegen seksueel geweld. Voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld is Plan International een samenwerking aangegaan met Veilige Vriendin.

Veilige Vriendin is een jong bedrijf met een ijzersterke missie: bewustwording creëren voor de toenemende cijfers rondom straatintimidatie en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, met daarnaast een concrete oplossing voor diegene die zich onveilig voelen op straat. Een speciale keychain werd ontworpen met daaraan items waarmee je bij onveilige situaties alarm kan slaan of jezelf kan beschermen in geval van nood.

Veilige-vriendin-keychain

Voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld is een unieke, limited edition keychain ontworpen die een gevoel van veiligheid op straat geeft. Van elke verkochte keychain wordt een bedrag gedoneerd aan Plan International. De opbrengsten worden besteed aan Plan International projecten gericht op de bescherming van meisjes en jonge vrouwen tegen seksueel geweld. De keychain is verkrijgbaar in de webshop van Veilige Vriendin.

Koop de keychain van Veilige Vriendin

Sta op tegen seksueel geweld

Bestel jouw keychain
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.