Werken bij Plan International

Op het kantoor van Plan International in de Amsterdamse Baarsjes werken ruim 100 mensen. Wij zetten ons iedere dag in voor kwetsbare kinderen, speciaal voor meisjes en jonge vrouwen in onze programmalanden zodat zij dezelfde kansen en rechten hebben als jongens.

Waarom werken bij Plan International?

Wij zijn trots op het werk dat we doen en de resultaten die we boeken. De sfeer is ongedwongen en internationaal, er werken ook in Amsterdam veel collega’s uit verschillende landen en we zijn dan ook zowel Nederlands als Engelstalig georganiseerd. De volgende waarden zijn voor ons belangrijk:

Gepassioneerd 

We zijn met hart en ziel overtuigd van de noodzaak van ontwikkelingssamenwerking en van de missie van onze organisatie, we zetten ons met grote passie in voor kinderen, vooral voor meisjes en jonge vrouwen: Girl The World!

Persoonlijk 

Een fijne werksfeer en goed onderling contact vinden we belangrijk. Op ons gezellige kantoor in de Baarsjes in Amsterdam heerst een ongedwongen sfeer en gaan mensen op een hartelijke manier met elkaar om, we hebben oog voor elkaar. 

Flexibiliteit 

Bij Plan International kun je jouw werk grotendeels flexibel indelen: in de meeste functies is het zelf indelen van de tijd goed mogelijk, er is bijvoorbeeld ruimte voor ouders met kinderen kwa werktijden en het ophalen van school of kinderopvang. Fulltime werken betekent bij ons 35 uur per week: we werken ongeveer 50 procent op kantoor en de andere tijd thuis.

Plan International werken bij

Plan International heeft een medewerkerstevredenheidsscore van 7.2

Wat maakt Plan International zo leuk om voor te werken?

Ik vind het belangrijk werk waarmee we alle kinderen een eerlijke kans geven in hun leven. Plan International is een leuke club, informeel, met aardige, gemotiveerde mensen. Ik ga altijd weer graag naar mijn werk! Ik werk er nog niet zo lang, pas sinds 1982 ;-) maar met veel plezier.

Reageer op een vacature of stuur een open sollicitatie!

Kom je bij ons werken?

Neem contact met ons op
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.