Dit bieden wij

Wanneer je bij Plan Nederland komt werken, bieden we je een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij kennen een fulltime werkweek van 35 uur, een goede pensioenregeling, goede mogelijkheden voor opleidingen en flexibele werktijden.

Salaris en Pensioen

Plan Nederland betaalt een marktconform salaris (in de goede-doelensector) en 8% vakantietoeslag. De collectieve pensioenregeling is bij Zwitserleven.

Opleidingsmogelijkheden

Plan Nederland vindt opleiding en ontwikkeling van medewerkers heel belangrijk en biedt goede mogelijkheden voor studie, training en ontplooiing. Daarbij vindt Plan Nederland dat medewerkers zelf verantwoordelijk zijn voor hun loopbaanontwikkeling en daarin zelf hun wensen kenbaar moeten maken.

Reiskostenvergoeding

Vanaf 10 kilometer ontvangen medewerkers van Plan Nederland een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en bij woon-werkreizen met de NS een business trajectkaart.

Bedrijfsfitness

Plan Nederland heeft een contract met een sportschool waar medewerkers tegen een zeer goede prijs onbeperkt kunnen sporten.

Fietsenregeling

Voor medewerkers die op de fiets naar hun werk komen, heeft Plan Nederland een fietsenplan.

Collectieve Ziektekostenverzekering

De collectieve ziektekosten- verzekering van Plan Nederland (bij Menzis), biedt medewerkers korting bij het afsluiten van een ziektekostenverzekering.

Arbeidsvoorwaarden

Plan Nederland biedt je een passend pakket aan arbeids- voorwaarden, met een fulltime werkweek van 35 uur, een goede pensioenregeling, goede opleidings- mogelijkheden en flexibele werktijden.

Vakantie

Een fulltime dienstverband (35 uur) geeft recht op 175 vakantie uren.

 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.