Dit bieden wij

Wanneer je bij Plan International komt werken, bieden we je een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij kennen een fulltime werkweek van 35 uur, een goede pensioenregeling, goede mogelijkheden voor opleidingen en flexibele werktijden.

Salaris en Pensioen

Plan International biedt een marktconform salaris (in de goede-doelensector) en 8% vakantietoeslag. De collectieve pensioenregeling hebben wij ondergebracht bij Zwitserleven.

Opleidingsmogelijkheden

Wij vinden opleiding en (persoonlijke) ontwikkeling van medewerkers heel belangrijk en daarom bieden wij jou voldoende mogelijkheden zodat jij je verder kunt ontwikkelen in jouw functie. In overleg met jouw leidinggevende kun je jaarlijks jouw wensen hiervoor kenbaar maken.

Reiskostenvergoeding

Plan International heeft als doel om haar footprint te verkleinen en zo duurzaam mogelijk te zijn. Wij stimuleren medewerkers dan ook zoveel mogelijk met het openbaar vervoer en/of (elektrische) fiets te reizen. Vanaf 10 kilometer enkele reis woon-werkverkeer ontvangen medewerkers van Plan een reiskostenvergoeding in de vorm van een 2e klasse NS OV-kaart.

Bedrijfsfitness

Een goede gezondheid zorgt voor een gezonde werkvloer én een gezonde organisatie. Via de bedrijfsfitnessregeling kun je terecht bij een groot aantal sportscholen in Nederland.

Fiets- en scooterregeling

Met de fiets- en scooterregeling heb je de mogelijkheid om op een fiscaal voordelige wijze een fiets of scooter aan te schaffen.

Internationaal Remote werken

Bij ons is het mogelijk om 1x per jaar maximaal 6 weken remote vanuit het buitenland te werken. (Je dient minimaal 1 jaar in dienst te zijn).

Collectieve Ziektekostenverzekering

Via Menzis bieden wij een collectieve ziektekosten- verzekering. Hiermee krijg je korting bij het afsluiten van een aanvullende ziektekostenverzekering.

Vakantie

Een fulltime dienstverband (35 uur) geeft recht op 175 vakantie uren.

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.