Een grote gift aan Plan International

Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Met een grote gift aan Plan International kan je echt het verschil maken. Je levert een substantiële bijdrage waarmee we kunnen investeren in meisjes en hun families. Zo doorbreken we de vicieuze cirkel van armoede en ongelijkheid en investeren we in een betere toekomst voor deze én volgende generaties.

Een grote gift doen

Een gift of schenking aan Plan International is fiscaal aftrekbaar als je giften aan goede doelen tezamen tussen één en tien procent van je verzamelinkomen bedragen. Een eenmalige gift aan Plan International kun je overmaken via:

  • Ons donatieformulier
  • Het rekeningnummer van Plan International Nederland NL11 RABO 0393 5867 66

* Let op: als je jouw gift zelf overmaakt, ontvangen wij geen contactgegevens. Dit betekent dat wij je niet op de hoogte kunnen houden van de voortgang van het project dat je steunt. Wens je die wel te ontvangen? Stuur dan een mail naar Carin van Gaalen  (carin.van.gaalen@planinternational.nl). Of doneer via het donatieformulier.

Steun met een grote gift

 

Geven met belastingvoordeel

Als je Plan International voor langere tijd wilt steunen, kun je jouw giften aftrekbaar maken voor de Belastingdienst. Dit doe je door een schenkingsovereenkomst met ons aan te gaan. In deze overeenkomst leg je voor vijf jaar vast welk bedrag je jaarlijks gaat schenken. Hierdoor is jouw gift aftrekbaar van je inkomen en betaal je jaarlijks minder inkomstenbelasting.

Meer over schenken met belastingvoordeel

Fonds op Naam

Op een heel persoonlijke manier een grote gift doen? Vanaf 50.000 euro is het mogelijk om een eigen Fonds op Naam op te richten. Op deze manier verbind je jouw naam, je bedrijf of de naam van één van jouw dierbaren aan het werk van Plan International. Daarnaast bepaal je zelf welk thema je ondersteunt.

Meer over Fonds op Naam

 

Nalaten 

Door Plan International op te nemen in je testament, kun je jouw idealen als erfenis laten voortleven. Zo draag je bij aan onze projecten, waardoor meisjes de kans krijgen om uit te groeien tot sterke vrouwen die hun eigen beslissingen nemen.

Meer over nalaten

Ik wil dat mijn nalatenschap gebruikt wordt om kinderen onderwijs te laten volgen. Ik ben zelf vaak afgereisd naar Indonesië en heb met eigen ogen kunnen zien hoe de situatie in de afgelopen 40 jaar verbeterd is. Niet alleen voor de kinderen zelf, maar voor de hele gemeenschap.

Welke manier van schenken past bij jou?

Wil jij samen met ons het verschil maken, maar weet je nog niet welke manier van schenken het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken je wensen en ideeën graag in een persoonlijk gesprek. Dit kan telefonisch of we bezoeken je thuis, maar uiteraard ben je ook welkom op ons kantoor in Amsterdam. Samen denken we na over hoe jij een passende bijdrage kunt leveren.

Carin van Gaalen – Accountmanager Bijzondere Giften

Neem vrijblijvend contact op

Een grote gift geven aan Plan International?

Steun met een grote gift

Ja, ik wil een grote gift geven
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.