Onze ambassadeurs

De ambassadeurs van Plan International zetten zich belangeloos in om het werk van Plan International voor meisjes in ontwikkelingslanden onder de aandacht te brengen. Plan International is blij met de enthousiaste steun van ambassadeurs Giovanca, Sarina Wiegman, Moïse Trustfull en Simone Kleinsma. Ook trouwe vrienden van Plan International als internationaal model Wendy Dubbeld en presentatrice Daphne Bunskoek ondersteunen de campagnes van Plan International waar mogelijk.

 • Giovanca Ambassadeurs

  Giovanca

  Zangeres en model Giovanca is Plan-kindsponsor sinds haar middelbare-schooltijd en sinds 2010 een van de meest toegewijde ambassadeurs van Plan International Nederland. In maart 2011 bezocht ze een van haar sponsorkinderen in Ghana.

  Lees meer
 • Simone Kleinsma (Bill Tanaka Photography) Plan International Ambassadeurs

  Simone Kleinsma

  Simone Kleinsma, (musical)actrice en zangeres, is al meer dan 30 jaar een trouwe kindsponsor van Plan International. Vanaf najaar 2019 zet ze zich ook actief in als ambassadeur van Plan International.

  Lees meer
 • Moise Trustfull by Bill Tanaka Ambassadeur Plan International Ambassadeurs

  Moïse Trustfull

  Moïse Trustfull is actrice, presentatrice en oprichter/eigenaar van de succesvolle webshop By Moïse. Met ingang van oktober 2019 zet Moïse zich actief in als ambassadeur voor Plan International.

  Lees meer
 • Sarina Wiegman Ambassadeurs

  Sarina Wiegman

  Voetbal is de rode draad door het leven van Sarina Wiegman. Ze was actief als speelster tussen 1976 en 2003 en speelde als aanvoerder van Oranje maar liefst 104 interlands. Tijdens haar actieve…

  Lees meer
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.