Onze ambassadeurs

De ambassadeurs van Plan International zetten zich belangeloos in om het werk van Plan voor meisjes in ontwikkelingslanden onder de aandacht te brengen. Plan is blij met de enthousiaste steun van ambassadeurs Giovanca, Annamarie Thomas, Sarina Wiegman, Moïse Trustfull en Simone Kleinsma. Ook trouwe vrienden van Plan als internationaal model Wendy Dubbeld en presentatrice Daphne Bunskoek ondersteunen de campagnes van Plan waar mogelijk.

 • Simone Kleinsma (Bill Tanaka Photography) Plan International Ambassadeurs

  Simone Kleinsma

  Simone Kleinsma, (musical)actrice en zangeres, is al meer dan 30 jaar een trouwe kindsponsor van Plan International. Vanaf najaar 2019 zet ze zich ook actief in als ambassadeur van Plan International.

  Lees meer
 • Moise Trustfull by Bill Tanaka Ambassadeur Plan International Ambassadeurs

  Moïse Trustfull

  Moïse Trustfull is actrice, presentatrice en oprichter/eigenaar van de succesvolle webshop By Moïse. Met ingang van oktober 2019 zet Moïse zich actief in als ambassadeur voor Plan International.

  Lees meer
 • Sarina Wiegman Ambassadeurs

  Sarina Wiegman

  Voetbal is de rode draad door het leven van Sarina Wiegman. Ze was actief als speelster tussen 1976 en 2003 en speelde als aanvoerder van Oranje maar liefst 104 interlands. Tijdens haar actieve…

  Lees meer
 • Giovanca Ambassadeurs

  Giovanca

  Zangeres en model Giovanca is Plan-kindsponsor sinds haar middelbare-schooltijd en sinds 2010 een van de meest toegewijde ambassadeurs van Plan International Nederland. In maart 2011 bezocht ze een van haar sponsorkinderen in Ghana.

  Lees meer
 • Annamarie Thomas Plan ambassadeur Ambassadeurs

  Annamarie Thomas

  Voormalig schaatster Annamarie Thomas zet zich sinds 2006 in als ambassadeur voor Plan Nederland. Annamarie was door de jaren heen betrokken bij diverse sportieve evenementen van Plan Nederland, zoals Schaatsen en Zwemmen voor Water, de Marikenloop, de Flow LadiesRun en de Tower Run.

  Lees meer
 • Wendy Dubbeld Ambassadeurs

  Wendy Dubbeld

  Wendy Dubbeld is fotomodel, mede-eigenaar van een van Nederlands bekendste modellenbureaus en sponsor van 2 Plan-kindjes. Met haar eigen Move4Girls beweegt ze wereldwijd modellen zich in te zetten voor het werk van Plan.

  Lees meer
 • Ambassadeurs

  Daphne Bunskoek

  Daphne Bunskoek is actrice, presentatrice, kindsponsor en al jaren een betrokken ambassadeur van Plan Nederland. Ze presenteerde de succesvolle Girls First-concerten van Plan, ontwierp speciale Plan-geboortekaartjes en is regelmatig in de media om te vertellen over het werk van Plan.

  Lees meer
 
 
 
 
 

Strijd mee tegen meisjesbesnijdenis!

Hoe meer mensen zoals jij zich aansluiten om het onrecht tegen meisjes te bestrijden, hoe meer meisjes we een beter leven kunnen geven. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat ze niet besneden, uitgehuwelijkt of uitgebuit worden.

Kim Feenstra meisjesbesnijdenis tienerzwangerschappen kindhuwelijken
Ja, ik sluit mij aan!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.