Moïse Trustfull

Moise Trustfull by Bill Tanaka Ambassadeur Plan International

Moïse Trustfull voor Plan International

Moïse Trustfull is actrice, presentatrice en oprichter/eigenaar van de succesvolle webshop By Moïse. Met ingang van oktober 2019 zet Moïse zich actief in als ambassadeur voor Plan International.

Moïse maakte in 2016 voor het eerst kennis met het werk van Plan. In het kader van de vader-dochter campagne van Plan reisde ze met vriendin Isa Tan naar Ghana waar ze een aantal Plan-projecten bezocht en sindsdien is ze Plan blijven steunen. In het voorjaar van 2019 was ze één van de gezichten van de Plan-campagne tegen meisjesbesnijdenis. En in het najaar van 2019 bezocht ze Plan-projecten in Colombia. Hier zag ze met eigen ogen welke impact het werk van Plan International heeft op meisjes en jonge vrouwen.

By Moïse is een jong bedrijf waarvoor Moïse sinds 2018 ook haar eigen kledinglijn ontwerpt. Logisch dat zij zich, als jonge ondernemer, voor Plan International voornamelijk wil richten op de werkgelegenheidsprojecten. “In ontwikkelingslanden is jeugdwerkloosheid nog steeds een groeiend probleem. Plan heeft heel veel projecten om jonge mensen op te leiden en vaardigheden te leren waardoor ze kunnen gaan werken of ondernemen. Daar wil ik graag een rol bij spelen”.

Moïse hoopt bij te dragen aan het uitbannen van ongelijkheid tussen meisjes en jongens wereldwijd en alle kinderen gelijke rechten en kansen op een toekomst te kunnen geven.

In actie voor Plan

 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.