Moïse Trustfull

Moise Trustfull by Bill Tanaka Ambassadeur Plan International

Moïse Trustfull voor Plan International

Moïse Trustfull is actrice, presentatrice en oprichter/eigenaar van de succesvolle webshop By Moïse. Met ingang van oktober 2019 zet Moïse zich actief in als ambassadeur voor Plan International.

Moïse maakte in 2016 voor het eerst kennis met het werk van Plan International. In het kader van de vader-dochter campagne van Plan International reisde ze met vriendin Isa Tan naar Ghana waar ze een aantal Plan International-projecten bezocht en sindsdien is ze Plan International blijven steunen. In het voorjaar van 2019 was ze één van de gezichten van de Plan International-campagne tegen meisjesbesnijdenis. En in het najaar van 2019 bezocht ze Plan International-projecten in Colombia. Hier zag ze met eigen ogen welke impact het werk van Plan International heeft op meisjes en jonge vrouwen.

By Moïse is een jong bedrijf waarvoor Moïse sinds 2018 ook haar eigen kledinglijn ontwerpt. Logisch dat zij zich, als jonge ondernemer, voor Plan International voornamelijk wil richten op de werkgelegenheidsprojecten. “In lage- en middeninkomenslanden is jeugdwerkloosheid nog steeds een groeiend probleem. Plan International heeft heel veel projecten om jonge mensen op te leiden en vaardigheden te leren waardoor ze kunnen gaan werken of ondernemen. Daar wil ik graag een rol bij spelen”.

Moïse hoopt bij te dragen aan het uitbannen van ongelijkheid tussen meisjes en jongens wereldwijd en alle kinderen gelijke rechten en kansen op een toekomst te kunnen geven.

In actie voor Plan International

Strijd net als Moïse voor gelijke rechten en kansen voor meisjes

Wil jij ook helpen?

Steun op jouw manier
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.