• jaarlid sponsor steun meisjes Campagne

  Wereldmeisjesdag

  Na een succesvolle lobby van Plan, riep de VN in 2012 11 oktober uit tot Wereldmeisjesdag. Jaarlijks staat Plan op Wereldmeisjesdag wereldwijd op de barricades voor de rechten van meisjes, met bijzondere evenementen en acties.

  Lees meer
 • Campagne

  Internationale Vrouwendag 2020: vrijheid

  Internationale Vrouwendag, een dag die in het teken staat van de strijdbaarheid en solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Het is een dag waarop vrouwen opkomen voor hun rechten. De vrouwen van morgen laten van zich horen op Internationale Vrouwendag!

  Lees meer
 • Kim Feenstra tegen meisjesbesnijdenis Campagne

  Sluit je ogen niet voor meisjesbesnijdenis!

  Meisjesbesnijdenis is gruwelijk. En we vinden het te gruwelijk om aan iedereen te laten zien. Maar we willen wel duidelijk maken dat het om een verschrikkelijke verminking gaat en dat dit moet stoppen. Want…

  Lees meer
 • meisjes in ethiopië dragen water Campagne

  Schaatsen voor Water stopt

  Plan International heeft besloten om na achttien edities te stoppen met de basisscholenactie Schaatsen voor Water. Hoewel leerlingen weer elk jaar vol enthousiasme de schaatsen aantrokken voor hun leeftijdgenoten aan de andere kant van…

  Lees meer
 • youth advocate Faridah uit Uganda Campagne

  Zeg NEE tegen seksuele uitbuiting van meisjes in Uganda!

  Maar liefst één op de tien meisjes in Uganda krijgt te maken met seksuele uitbuiting op het werk. Vooral meisjes die in bars, restaurants en hotels werken, worden vaak gedwongen om seks te…

  Lees meer
 • Meisje op Wereldmeisjesdag tijdens take-over Campagne

  Betaal de Nederlandse vrouw wat ze verdient!

  Er moet vandaag nog een einde komen aan de loonkloof in Nederland. Met dát idee zijn wij, de Girls Rights Watch, begonnen aan deze actie. Samen met jou kunnen wij deze kloof namelijk dichten!

  Lees meer
 • Campagne

  Don’t Look Away: in actie tegen kindersekstoerisme

  Wie droomt er niet van een vakantie in een zonnig oord? Helaas hebben sommige bestemmingen ook een schaduwkant. Er is sprake van kindersekstoerisme. Heb je het vermoeden dat een kind seksueel wordt uitgebuit, kijk dan niet weg!

  Lees meer
 • Meisjeshandel Nepal Campagne

  Campagne tegen meisjeshandel in Nepal!

  Elk uur wordt in Nepal een meisje verkocht. Dat zijn meer dan 8.000 meisjes per jaar die met geweld worden meegenomen of gelokt onder valse voorwendselen. Hun leven wordt verwoest. Dat moet stoppen. Daarom komen deze jongerenactivisten samen met Plan in actie!

  Lees meer
 • schoolkinderen meisjesbesnijdenis Mali Campagne

  Zeg NEE tegen meisjesbesnijdenis in Mali! Teken de petitie (gesloten)

  Mali heeft een van de hoogste percentages meisjesbesnijdenissen van de wereld. 89% van de meisjes wordt er besneden. Meisjes die vaak niet ouder zijn dan vijf jaar. Dagelijks worden er in Mali 746 meisjes besneden. Dat zijn 746 redenen om vandaag nog de petitie te tekenen!

  Lees meer
 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét geboortebewijs)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

kerstkaarten goed doel
Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.