• Campagne

  Wereldmeisjesdag

  Na een succesvolle lobby van Plan, riep de VN in 2012 11 oktober uit tot Wereldmeisjesdag. Jaarlijks staat Plan op Wereldmeisjesdag wereldwijd op de barricades voor de rechten van meisjes, met bijzondere evenementen en acties.

  Lees meer

  Lees meer
 • Campagne

  Don’t Look Away: in actie tegen kindermisbruik op reis

  Wie droomt er niet van een vakantie in een zonnig oord? Helaas hebben sommige bestemmingen ook een schaduwkant. Er is sprake van kindersekstoerisme. Heb je het vermoeden dat een kind seksueel wordt uitgebuit, kijk dan niet weg!

  Lees meer

  Lees meer
 • Internationale vrouwendag 2022 Campagne

  Internationale Vrouwendag 2022

  Internationale Vrouwendag, een dag die in het teken staat van de strijdbaarheid en solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Het is een dag waarop vrouwen opkomen voor hun rechten. De vrouwen van morgen laten van zich horen op Internationale Vrouwendag!

  Lees meer

  Lees meer
 • Campagne

  Geen kindbruid, maar schoolkind: Plan International vraagt aandacht voor meisjesonderwijs

  Plan International start met een nieuwe campagne om de ongelijkheid tussen meisjes en jongens onder de aandacht te brengen. Omdat meisjes vaak achtergesteld worden, krijgen ze minder onderwijs dan jongens. Maar meisjes hebben net…

  Lees meer

  Lees meer
 • Campagne

  Nieuwe campagne Plan International: Stop de klok

  Plan International start met een nieuwe campagne: Stop de klok. Hiermee vragen we aandacht voor de stille ramp die in de schaduw van de coronapandemie plaatsvindt. Miljoenen meisjes wereldwijd zijn in gevaar als gevolg van de lockdowns, dichte scholen en toegenomen armoede.

  Lees meer

  Lees meer
 • meisjes in ethiopië dragen water Campagne

  Schaatsen voor Water stopt

  Plan International heeft besloten om na achttien edities te stoppen met de basisscholenactie Schaatsen voor Water. Hoewel leerlingen weer elk jaar vol enthousiasme de schaatsen aantrokken voor hun leeftijdgenoten aan de andere kant van…

  Lees meer

  Lees meer
 • youth advocate Faridah uit Uganda Campagne

  Zeg NEE tegen seksuele uitbuiting van meisjes in Uganda!

  Maar liefst één op de tien meisjes in Uganda krijgt te maken met seksuele uitbuiting op het werk. Vooral meisjes die in bars, restaurants en hotels werken, worden vaak gedwongen om seks te…

  Lees meer

  Lees meer
 • Meisje op Wereldmeisjesdag tijdens take-over Campagne

  Betaal de Nederlandse vrouw wat ze verdient!

  Er moet vandaag nog een einde komen aan de loonkloof in Nederland. Met dát idee zijn wij, de Girls Rights Watch, begonnen aan deze actie. Samen met jou kunnen wij deze kloof namelijk dichten!

  Lees meer

  Lees meer
 • Meisjeshandel Nepal Campagne

  Campagne tegen meisjeshandel in Nepal!

  Elk uur wordt in Nepal een meisje verkocht. Dat zijn meer dan 8.000 meisjes per jaar die met geweld worden meegenomen of gelokt onder valse voorwendselen. Hun leven wordt verwoest. Dat moet stoppen. Daarom komen deze jongerenactivisten samen met Plan in actie!

  Lees meer

  Lees meer
 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.