Cookies

Cookieverklaring

Plan International
Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam
Nederland
 
planinternational.nl
info@plannederland.nl
KvK 41198890
 

1. In kaart brengen websitebezoek

A. Cookies

  1. Plan International gebruikt verschillende cookies op haar website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van uw computer, tablet of smartphone.
  2. Er bestaan verschillende soorten cookies:
    1. Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
    2. Analytische cookies van derden. Deze cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er omdat wij gebruik maken van Analytische dienstverleners zoals Google Analytics.
    3. Tracking cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder u bij een bezoek aan een site waarbij hij eveneens is betrokken. Als u verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

B. Cookiemelding en wat als u niet van cookies houdt

  1. Uw cookie-instellingen zijn bij uw eerste bezoek aan onze website door u zelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na een actieve handeling door u als bezoeker. U kunt uw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website.

2. Cookieoverzicht

A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

  1. De website van Plan International maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.

  2. In totaal zijn er op planinternational.nl 50 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies kunnen bij een bezoek aan de website van Plan International op de harde schijf van de bezoeker worden geplaatst:

B. Cookietabel

Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn
ATDMT Tracking AA003
ATN
3 maanden
2 jaar

Deze cookies worden geplaatst door ATDMT, een dochterbedrijf van Facebook. Deze cookies hebben tot doel om het gedrag van de websitebezoeker over meerdere websites te registreren. Op basis van de verzamelde informatie worden gepersonaliseerde advertenties aan de websitebezoeker getoond. 

Bing Functioneel, Analytisch, Tracking _uetsid
_uetvid
MUID
22 uur
2 weken
1 jaar

Bing gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker.

Cloudflare Functioneel __cfduid 1 maanden

Cloudflare is een platform dat de prestaties en veiligheid van websites verbetert. Deze cookies identificeren en volgen de gebruiker, onder andere om een load-balancer en een bot-manager te laten werken. Tevens wordt er een cookie gebruikt om te bepalen of webverkeer vertrouwd is.

CookieCode Functioneel PraivacyAudit
PraivacyCookieConsent
1 jaar
1 jaar

In de cookie PraivacyCookieConsent worden uw voorkeuren wat betreft het toestaan van cookies geregistreerd. Middels de cookie PraivacyAudit kunt u op anonieme wijze later terugzoeken welke toestemming u heeft gegeven voor het plaatsen van cookies.

DoubleClick Tracking IDE
test_cookie
1 jaar
Einde sessie

DoubleClick gebruikt cookies om de bezoeker, ook op andere websites te herkennen voor advertentiedoeleinden. Door middel van tracking kunnen gepersonaliseerde advertenties worden aangeboden. Tevens kan het gedrag van de bezoeker bij de gepersonaliseerde advertentie worden onderzocht. Door middel van deze cookie kan uw gedrag in kaart worden gebracht.

Facebook Tracking _fbp
c_user
fr
xs
3 maanden
Einde sessie
3 maanden
Einde sessie

Facebook gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker

Google Functioneel, Analytisch, Tracking __Secure-3PAPISID
__Secure-3PSID
__Secure-APISID
__Secure-HSID
__Secure-SSID
_gcl_au
1P_JAR
APISID
HSID
NID
SAPISID
SID
sid
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
3 maanden
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie

Dit zijn cookies geplaatst door Google voor het gebruik van Google Maps en Google Adwords. Zo worden o.a. voorkeuren per bezoeker opgeslagen, beschermen ze tegen ongeautoriseerde toegang en maken ze inzichtelijk welke door Google Adwords ingezette media effectief is. Lees hier op welke manier Google uw persoonsgegevens gebruikt. 

Google Analytics Analytisch _ga
_gaexp
_gat_UA-717470-4
_gid
2 jaar
7 weken
Einde sessie
22 uur
Google gebruikt deze cookies om de websitebeheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics. De _gat cookie zorgt ervoor dat er niet een ongelimiteerd aantal verzoeken wordt verstuurd om gegevens door te geven.
Google Analytics (anon.) Analytisch (anoniem)
Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics. De _gat cookie zorgt ervoor dat er niet een ongelimiteerd aantal verzoeken wordt verstuurd om gegevens door te geven. Uw ip-adres is gemaskeerd, waardoor u als bezoeker anoniem blijft.
Hotjar Functioneel, Analytisch, Tracking _hjAbsoluteSessionInProgress
_hjid
_hjIncludedInPageviewSample
_hjIncludedInSample
_hjTLDTest
Einde sessie
1 jaar
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie

Deze cookies worden geplaatst door hotjar.com. Ze zorgen voor analyse en feedback van de website op basis van het bezoek van de gebruiker. Op deze manier is het mogelijk om de website aan te passen naar de wens van de bezoekers.

Issuu Tracking iutk 6 maanden

Deze cookies worden geplaatst door issuu.com. Deze cookies verzamelen onder andere gegevens van de websitebezoeker. Zo wordt bijgehouden hoelang iemand op de website bezoekt en welke pagina's hierbij worden bezocht. Op basis van deze informatie wordt een rapport gegenereerd om zo de website te kunnen optimaliseren. 

Mixpanel Analytisch mp_204e5b13fb0844e6f13e8f9b3543c2ab_mixpanel 1 jaar

Deze cookies verschaffen de website eigenaar inzage in de wijze waarop de website wordt gebruikt en kan het aanbod op basis van uw profiel worden aangepast.

Site Cookies Functioneel JSESSIONID
session
Einde sessie
Einde sessie

Deze cookies houden ingevoerde gegevens op de website bij, zodat het gebruik van de website makkelijker is voor de gebruiker. Hierbij kan worden gedacht aan inloggegevens, gegevens die worden ingevuld op formulieren en het opslaan van voorkeuren.

Vimeo Functioneel, Analytisch, Tracking vuid 2 jaar

Deze cookies worden geplaatst door vimeo.com en player.vimeo.com. Ze zorgen ervoor dat het afspelen van de video’s kan plaatsvinden. Ook analyseren ze de id’s van de bezoekers.

YouTube Tracking GPS
PREF
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
Einde sessie
35 weken
6 maanden
Einde sessie

Dit zijn cookies die door YouTube worden geplaatst om het gedrag van bezoekers te analyseren. Er wordt een YouTube-video op de site gezet en wanneer de gebruiker deze bekijkt komt er informatie vrij.

3. Google Analytics

A. Google

  1. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij u bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Plan International heeft hier geen invloed op.
  3. U kunt hier lezen op welke manier Google uw persoonsgegevens gebruikt en voor welke doeleinden deze worden ingezet.

B. Privacy-instellingen

  1. Door middel van deze cookieverklaring informeren wij u over het gebruik van dit type cookie.
  2. Plan International heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten.
  3. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd maar uw IP-adres is daarbij niet gemaskeerd zodat uw locatie wel herleidbaar blijft.
  4. Wij hebben Google toestemming gegeven om de verzamelde gegevens te delen met overige producten of diensten van Google (zoals o.a. Adwords, DoubleClick).

4. Websites van derden en wijzigingen

A. Deze cookieverklaring is niet van toepassing

  1. Op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Plan International niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met uw persoonsgegevens.
  2. Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
  3. Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal u opnieuw worden gevraagd om uw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 20200930.

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

A. Uw rechten

  1. U heeft het recht om:
    1. uw persoonsgegevens in te zien;
    2. een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
    3. een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
    4. verwijdering van uw gegevens aan te vragen;
    5. uw gegevens te laten overdragen aan iemand anders en,
    6. een klacht in te dienen zoals verder is beschreven in artikel 6.
  2. Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Plan International hebben, stuur dan een verzoek naar info@plannederland.nl
  3. Plan International wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy verzoekt Plan International u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
  4. Plan International zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

6. Klachtrecht

A. Interne behandeling

  1. Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt Plan International u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@plannederland.nl.

B. Autoriteit Persoonsgegevens

  1. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw klachtrecht vindt u op de website via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens

Links & Downloads

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.