Giovanca

Giovanca

Giovanca en Plan International

Zangeres en model Giovanca is kindsponsor sinds haar middelbare-schooltijd en sinds 2010 een van de meest toegewijde ambassadeurs van Plan International. In maart 2011 bezocht ze een van haar sponsorkinderen in Ghana.


Giovanca behoort tot de grote muzikale talenten van Nederland. In 2008 debuteerde ze met haar succesvolle debuutalbum ‘Subway Silence’. Zowel het publiek als de critici waren onder de indruk van haar soulvolle stem en charisma, het album werd goud en Giovanca werd onderscheiden met de Zilveren Harp voor meest veelbelovende jonge artiest. In de daaropvolgende jaren leverde Giovanca haar albums While I’m Awake’ en ‘Satellite Love’ af en verlegde haar grenzen naar het buitenland, met name naar Japan. Vanaf 2016 is Giovanca ook met regelmaat als TV presentatrice te zien, onder meer in muziekprogramma Vrije Geluiden en prime time talkshow Op1. Giovanca is moeder van dochter Jesamy (2016).

“Meisjes krijgen op nog te veel plekken in de wereld niet of nauwelijks de kans om zich te ontwikkelen. Ze worden niet opgeleid, klein gehouden, misbruikt, geschaad en de straat op gestuurd. Alleen omdat ze meisje zijn. Ik heb het voorrecht gehad een paar jaar geleden de Ghanese Bernice te ontmoeten, die ik sinds haar vierde heb gesponsord. Het was zo fijn om te zien dat zij kansen heeft gekregen en benut en dat ze uitgroeit tot een krachtige vrouw. En dat is waar het bij Plan International om gaat.”

Giovanca Wereldmeisjesdag 2017

In actie voor Plan International

Zet je net als Giovanca in voor gelijke kansen voor meisjes

Wil jij ook helpen?

Ja, ik steun meisjes!

Links & Downloads

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.