Rianne Meijer

Met 1,5 miljoen volgers op Instagram is Rianne Meijer een van de meest succesvolle Nederlandse content creators. Ze staat met name bekend om haar Instagram vs. Reality serie, waarin ze zichzelf vooral niet te serieus neemt en haar volgers een ongepolijst kijkje in haar leven geeft. Zowel de mooie als de minder mooie momenten. Waar veel mensen op social media vooral het perfecte plaatje willen laten zien, doet Rianne precies het tegenovergestelde. En dat met een flinke dosis humor.

Rianne was al langer als sponsor betrokken bij Plan International. “Ik sponsorde al twee kinderen, daarom ben ik me ook meer gaan verdiepen in de onderwerpen waar Plan International zich voor inzet. Ik ben erg blij dat ik nu een extra steentje bij kan dragen door de samenwerking met Plan International aan te gaan.”

Ik merkte dat ik bij elk onderwerp wat Plan International aankaart ontzettend veel vuur voel en de passie heb om er iets aan te doen.

“Ik merkte dat ik bij elk onderwerp wat Plan International aankaart ontzettend veel vuur voel en de passie heb om er iets aan te doen. Als ik lees over meisjesbesnijdenissen en seksueel misbruik spring ik het liefst gelijk nog uit mijn stoel om in actie te komen. Alleen soms is het lastig om te weten wat je precies kan doen. Daarom ben ik heel blij dat ik nu deze samenwerking met Plan International kan aangaan om samen een verschil te kunnen maken.”

De komende tijd zal Rianne zich gaan inzetten voor de verschillende thema’s waar Plan International op focust. Zo zal ze onder andere in actie komen rond Menstrual Hygiene Day en gaat ze dit voorjaar samen met ons de strijd aan tegen kindhuwelijken.

Zet je net als Rianne in voor gelijke kansen voor meisjes!

Wil jij ook helpen?

Ja, ik help mee!
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.