Fonds op Naam

Richt een eigen Fonds op Naam op én verbind voor een aantal jaren jouw naam,  bedrijf of de naam van een van je dierbaren aan het werk van Plan International. Dit kan bij leven, maar ook via een beschikking in het testament. Plan International Nederland is eigenaar van het Fonds, maar jij bepaalt het bedrag (minimaal € 10.000 per jaar over vijf jaar via een schenkingsovereenkomst). Daarnaast bepaal je natuurlijk zelf welk project je wilt steunen. Het opstarten van een Fonds op Naam is een grote beslissing. Samen bespreken we graag alle mogelijkheden. Zo profiteer je met jouw Fonds op Naam van de kennis en ervaring van Plan International, zonder belast te zijn met organisatorische en administratieve kwesties.

Voordelen van een eigen Fonds op Naam:

  • Er is geen schenk- of erfbelasting verschuldigd;
  • Bedenk welk thema je interesse heeft;
  • Bedenk een naam voor jouw Fonds op Naam;
  • Bepaal wat je wilt bereiken met jouw Fonds;
  • Bepaal in een schenkingsovereenkomst de looptijd en het bedrag dat je wilt gaan schenken (minimaal € 50.000 over vijf jaar);
  • Bespreek en overleg samen met Plan International hoe je geïnformeerd wilt blijven over de voortgang van het project en de bestedingen.

Advies op maat

Onze relatiemanager Carin staat klaar voor persoonlijk advies. Carin weet alles over de organisatie en kan je helpen met een advies op maat voor jouw eigen Fonds op Naam.

Carin van Gaalen – Accountmanager Bijzondere Giften

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.