Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF)

De Nederlandse Golf Federatie steunt Plan International in 2023 via diverse golftoernooien. Plan International is onder andere als goed doel verbonden aan het NGF Familietoernooi en het Big Green Egg Open. Zo zamelt NGF op tientallen momenten in het jaar, door heel Nederland, geld in voor projecten van Plan International.

Marketingdirecteur van de NGF, Danielle Wallet, legt uit waarom de federatie Plan International steunt: “De NGF heeft de ambitie om te verjongen, met extra aandacht voor vrouwen. We vinden gelijkheid en diversiteit van groot belang. De NGF kijkt jaarlijks naar wat zij kan doen voor de maatschappij en heeft dit jaar voor Plan International gekozen, omdat deze organisatie zich inzet om meisjes en jonge vrouwen wereldwijd sterker te maken. Het werk van Plan International is bijzonder en urgent en daar wil de NGF graag aan bijdragen.”

NGF Familietoernooi

Dit jaar gaat voor het eerst de hele opbrengst van het NGF Familietoernooi naar Plan International. Het bedrag schommelt ieder jaar rond de 20.000 euro, dankzij een fantastische jaarlijkse bijdrage van alle deelnemers.

Meedoen?  NGF Familietoernooi

Big Green Egg Open

Plan International is ook verbonden aan het Big Green Egg Open, een professioneel golftoernooi dat  onderdeel is van de Ladies European Tour. Ook tijdens dit evenement worden bezoekers aangemoedigd om te doneren. Zij kunnen tijdens het reserveren van hun tickets een vrijwillige donatie doen aan Plan International.

Kom je ook kijken? Big Green Egg Open

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

NGF staat voor Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. De organisatie telt zo’n 270 aangesloten golfbanen met 420.000 geregistreerde golfers en is daarmee de vierde sportbond van Nederland.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.