Taleninstituut Nederland

Het Taleninstituut Nederland is een trotse Girls First Business Supporter van Plan International. Als educatieve organisatie weten zij wat het belang van onderwijs is. Het Taleninstituut steunt daarom via Plan International kinderen in Guatemala, Kenia en Tanzania, zodat zij naar school kunnen gaan. Daarnaast maakt het Taleninstituut hun studenten bewust van het werk van Plan International door flyers uit delen op hun locaties.

Onderwijs en meer

Plan International zorgt niet alleen voor onderwijs voor de kinderen in Guatemala, Kenia en Tanzania, maar ook voor bijvoorbeeld veilig drinkwater en goede gezondheidszorg in hun community’s. Zo zien de kinderen én hun families een mooiere toekomst tegemoet.

Bovendien kan Plan International met de steun van organisaties zoals het Taleninstituut ook andere projecten opzetten, gericht op noodhulp, WASH (water, sanitatie, hygiëne), jongeren en werk, bescherming en goed onderwijs.

Over het Taleninstituut

Zakelijke communicatie is meer dan taal alleen en niet los te zien van omgangsvormen en cultuur. Daarom leren onze klanten bij ons de taal te gebruiken in de context van het zakendoen met anderstalige gesprekspartners. Zo kunnen zij goed aansluiten bij hun zakelijke gebruiken en daardoor uw kansen op succes aanzienlijk vergroten.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in AmsterdamRotterdamDen Haag en Utrechtop afstand of in uw eigen bedrijf.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.