Slapend geld inzamelen voor Plan International

  • 20 september 2019

Slapend geld inzamelen voor Plan International? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. En toch kan het vanaf nu dankzij een samenwerking met Booking.com, de grootste boekingssite van de wereld.

Het werkt heel eenvoudig. Via deze link kom je op een speciaal voor Plan aangemaakte pagina van Booking.com (dit zie je aan het Plan-logo bovenin). Het aanbod is exact hetzelfde als anders. Het enige verschil met de gewone website van Booking.com is dat 7 procent van de boekingswaarde naar Plan International gaat in plaats van naar Booking.com zelf! Dus ben je net terug van vakantie en nu alweer aan het fantaseren over de volgende? Boek dan nu je overnachtingen via www.booking.com/steunplaninternational en steun zo automatisch Plan! Als sponsors, vrijwilligers, partners en medewerkers van Plan via deze link hun verblijf boeken, dan kan dit oplopen tot een mooi bedrag.

Boek dan nu je overnachtingen via booking.com en steun zo automatisch Plan!

De samenwerking tussen Plan en Booking.com

Via het Booking Community Program doneert Booking.com dus 7 procent van de boekingswaarde aan Plan International wanneer er geboekt wordt via bovenstaande link.

Daarnaast steunt het Booking Cares Fund diverse goede doelen. De focus ligt hierbij op innovatieve en duurzame projecten in de toerismesector. Plan International kan voorstellen indienen bij dit fonds.

Ten slotte hoopt Plan dat Child Protection en Safeguarding ook focusgebieden worden binnen Booking Cares, omdat dit in onze ogen erg belangrijk thema’s zijn in de toerismesector. We zijn hierover in gesprek en verkennen mogelijkheden om hier een rol in te spelen.

 
 
 
 
 

Red levens!

Stel je voor dat er geen IC is, geen voorlichting, geen zeep, geen water. De gevolgen van het coronavirus zullen voor veel families en kinderen desastreus zijn. Help mee om verspreiding tegen te gaan.

Waterfilter webshop cadeau
Doneer eenmalig!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.