DLA Piper

DLA Piper is een van ’s werelds grootste zakelijke advocatenkantoren, met advocaten en medewerkers in meer dan 40 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Stille Oceaan.

Als sociaal betrokken advocatenkantoor bekommert DLA Piper zich om milieukwesties, de bescherming van de rechten van kwetsbare mensen en groepen, en goed bestuur over de hele wereld. DLA Piper werkt pro Deo voor en met verschillende wereldwijde hulporganisaties, NGO’s, VN-agentschappen, overheden en academische instellingen. DLA Piper staat ook mensen bij die zich geen juridische diensten kunnen veroorloven met hun asielaanvragen, contractuele kwesties of staatsburgerschaps- en geboorteregistratieverzoeken.

DLA Piper staat bekend om zijn expertise in jeugdrecht, erfrecht, mensenrechten, vluchtelingenrecht en heeft veel proceservaring bij nationale en internationale rechtbanken en VN-verdragsorganen.

Samenwerking met Plan International

DLA Piper doneert jaarlijks duizenden pro-Deo-uren (gratis juridische diensten) aan Plan  International. Alle landen- en regionale kantoren van Plan International kunnen gebruikmaken van pro Deo juridische ondersteuning van advocaten van DLA Piper.

Links & Downloads

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.