Jéh Jewels

Alle meisjes en vrouwen over de hele wereld hebben recht op dromen. Daarom verkoopt Jéh Jewels een paar oorbellen die speciaal voor Plan International zijn ontworpen. Jéh Jewels doneert €25,- per verkocht paar aan Plan International en zet daarmee meisjes op de eerste plaats.

Jéh Jewels is een bedrijf waar alleen vrouwen werken, zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om dromen te hebben. Ruim dertig jaar geleden is het merk opgericht door moeder en dochter Coby en Elselien. Nog steeds werken zij iedere dag aan tijdloze, authentieke sieraden. Alle sieraden zijn  fairmade, dus duurzaam geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Coby en Elselien vinden bij het ontwerpen inspiratie in het dagelijks leven en de vormen en texturen van de natuur.

Equality Oorbellen voor Plan International

De Equality-oorbellen zijn asymmetrisch en verbeelden de ongelijkheid voor miljoenen meisjes over de hele wereld. Jéh Jewels streeft hiermee naar gelijkheid en een krachtigere stem voor vrouwen.

Meisjes en jongens verdienen namelijk gelijke kansen. Maar in veel landen in de wereld krijgen meisjes die kansen niet. Ze moeten eerder stoppen met school of krijgen niet de opleiding die ze nodig hebben voor een baan met toekomstperspectief. Geef meisjes de kans om zich te ontwikkelen en zij maken het verschil. Geef meisjes goed onderwijs, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en meer kans op fatsoenlijk werk met een deugdelijk inkomen. Dat vermindert ongelijkheid en het zorgt ervoor dat de volgende generatie eerlijkere en betere kansen heeft. De vicieuze cirkel wordt doorbroken. Dat draagt bij aan een sterkere economie, waarvan de hele gemeenschap profiteert. Een investering in meisjes is winst voor iedereen.

 

 

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.