Jéh Jewels

Alle meisjes en vrouwen over de hele wereld hebben recht op dromen. Daarom verkoopt Jéh Jewels verschillende sieraden die speciaal voor Plan International zijn ontworpen. Jéh Jewels doneert een deel van de opbrengst van deze sieraden aan Plan International en zet daarmee meisjes op de eerste plaats. Girls first dus!

Jéh Jewels is een bedrijf waar alleen vrouwen werken, zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om dromen te hebben. Ruim dertig jaar geleden is het merk opgericht door moeder en dochter Coby en Elselien. Nog steeds werken zij iedere dag aan tijdloze, authentieke sieraden. Alle sieraden zijn  fairmade, dus duurzaam geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Coby en Elselien vinden bij het ontwerpen inspiratie in het dagelijks leven en de vormen en texturen van de natuur.

samenwerking met jeh jewels plan international

De Plan International-producten van Jéh Jewels

De collectie voor Plan International bestaat uit vier sieraden, met ieder een eigen verhaal.

Met de I-will-not-ring steunt Jéh Jewels meisjes die niet willen trouwen, maar gedwongen worden om dat te doen. Miljoenen meisjes lopen het risico om bruid te worden. Met deze ring geeft Jéh Jewels een krachtige boodschap af: ik wil niet met je trouwen.

De Equality-oorbellen zijn asymmetrisch en verbeelden de ongelijkheid voor miljoenen meisjes over de hele wereld. Jéh Jewels streeft hiermee naar gelijkheid en een krachtigere stem voor vrouwen.

De Fireworks of Dreams-oorbellen zijn ook asymmetrisch, om het dertigjarig jubileum van Jéh Jewels en de samenwerking met Plan International te vieren. Deze oorbellen staan voor de dromen en hoop van meisjes over de hele wereld.

De Stand Strong Together-armband staat voor samen sterk zijn. Door de coronapandemie gaan veel meisjes die in armoede leven niet meer naar school, hun toekomstdromen gaan in rook op. Met deze armband wil Jéh Jewels laten zien dat vrouwen en meisjes samen sterk moeten zijn voor een betere toekomst.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.