Tiindi

Tiindi: 100 % natuurlijke verzorgingsproducten die bijdragen aan een betere wereld.


“Ik ben al ruim 20 jaar gegrepen door het onderwerp meisjesbesnijdenis en de cirkel was rond toen ik mijn huidige compagnon Matty tegenkwam die het zelf aan den lijve ondervonden heeft. De gedachte was eerst om zelf een stichting op te zetten, maar aangezien wij startende ondernemers zijn hebben we de samenwerking met Plan International opgezocht”, aldus Mira, één van de oprichters van Tiindi.

Van elk verzorgingsproduct dat Tiindi verkoopt, ontvangt Plan International een bijdrage aan projecten tegen meisjesbesnijdenis. Zo draagt Tiindi aan een betere wereld en het past goed bij hun missie: bewustzijn en respect voor natuurlijke gezondheid en schoonheid creëren. De producten van Tiindi bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zonder bewerking en dus zonder waterverspilling, zonder gebruik van vervuilend plastic en giftige chemicaliën, en dragen bij aan gezonde leefomstandigheden.

Oprichters Tiindi
Mira en Matty, oprichters van Tiindi

Tiindi betekent sheabutter in het Gambiaans. De Afrikaanse bevolking ontdekte dit geheime ingrediënt in de noten van de Boom des Levens, ook wel karitéboom genoemd. De heilzame boter wordt al eeuwen geroemd en geëerd doorom haar bijzonder heilzame en helende werking voor de huid. Alle producten van Tiindi bestaan uit plantaardige oliën en onbewerkte, biologische sheabutter.

Website Tiindi Alles over meisjesbesnijdenis
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.