Nova Connect

“Wij vinden het belangrijk dat meisjes en (jonge) vrouwen over de hele wereld toegang hebben tot onderwijs en gesteund worden in hun ondernemersambities. Daarom hebben we na uitgebreid onderzoek ervoor gekozen om een Girls first businesspartner te worden van Plan International.”

“Nova Connect helpt MKB-ondernemers met het verkrijgen van subsidies voor hun investeringsplannen op gebied van duurzaamheid, innovatie, internationaal ondernemen en sociaal werkgeverschap. Door nauw samen te werken met onze klanten en het opbouwen van een goede relatie, kunnen wij snel subsidiekansen signaleren, strategisch advies geven én de meest kansrijke subsidieaanvragen indienen.”

Nova Connect Girls first businesspartner

Meer impact op de maatschappij

“Wij zijn heel enthousiast over ons werk. We werken met gave innovatieve, duurzame en sociale bedrijven. We maken het mogelijk dat deze bedrijven sneller en meer impact hebben op de maatschappij met hun projecten. Zo hebben we subsidies binnengehaald voor projecten op het gebied van waterzuivering, recycling van materialen, ecologische verven, energiebesparing in de gebouwde omgeving en voor het duurzaam inzetten van personeel.”

Steentje bijdragen

“Niet alleen in een faciliterende rol willen wij een bijdrage leveren aan onze maatschappij, wij willen er zelf ook direct een steentje aan bijdragen. Dit doen we door maatschappelijk relevante initiatieven te steunen, maar ook door een deel van onze winst te doneren aan een goed doel. Daarom hebben we ervoor gekozen om een Girls first businesspartner te worden van Plan International.”

Lydia Gitsels Nova Connect Girls first businesspartner

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt én toegang heeft tot het verwerven van kennis en kunde.

“Gelijke kansen op papier zijn namelijk nog niet per se gelijke kansen in de praktijk, zoals we zelfs in Nederland merken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt én toegang heeft tot het verwerven van kennis en kunde om de gewenste positie in de economie en maatschappij te kunnen bemachtigen.”

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.