MYoMY

MYoMY werkt voornamelijk en al lange tijd in India en zij werden zich bewust van de behoeftes in dit land. Een samenwerking met Plan International lag dan ook voor de hand. Als Girls first businesspartner van Plan doneert MYoMY met de verkoop van de My Paper Bag Baby, een unisex luiertas, een bedrag aan Plan. Maar dat niet alleen. Tijdens campagnes van Plan koppelt MYoMY producten uit haar webshop hieraan en creëert op deze manier aandacht en fondsen voor ons werk. Daarnaast doneren ze tassen uit hun collectie die Plan International kan inzetten in haar wervingscampagne voor Girls first businesspartners.

Onze MYoMY collecties worden met liefde gemaakt en met trots gedragen. Iedere tas, maker en drager heeft haar eigen verhaal. Allen delen we de droom om mooie producten te maken en te dragen voor een betere wereld.

Geboortebewijzen in India

luiertas

Wereldwijd zijn er ruim 290 miljoen kinderen onder de 5 jaar niet wettelijk geregistreerd, met name in India. Vooral meisjes kunnen hierdoor het slachtoffer worden van kindhuwelijken en mensenhandel. Een geboorteregistratie is ontzettend belangrijk voor hun toekomst.

Met een geboortebewijs kunnen kinderen gezondheidszorg krijgen, zich inschrijven om examen te doen en een identiteitsbewijs aanvragen. Op latere leeftijd kunnen ze stemmen.

Een groot deel van MYoMY’s productie vindt plaats in India. Om bij te dragen een betere toekomst voor deze kinderen is MYoMY Girls first businesspartner van Plan International Nederland. Wanneer je een MY PAPER BAG Baby koopt, doneert MYoMY € 8 hiervan aan Plan International Nederland: het bedrag dat nodig is voor een officieel geboortebewijs.

MYoMYMYoMY

MYoMY is beroemd geworden met haar iconische ontwerp MY PAPER BAG. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren zak. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt, waarbij zij feilloos ethiek en esthetiek combineert. Fairtrade, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. Iedere MYoMY tas is gemaakt om de cirkel van armoede te doorbreken door een keten van empowerment te creëren.

The Future = Equal

Samen met MYoMY heeft Plan International een unieke sleutelhanger ontworpen ter promotie van gelijke rechten voor meisjes en jongens. Help mee voor 15 euro per jaar en ontvang deze exclusieve sleutelhanger. Zodat je er elke dag aan herinnerd wordt dat ook jij de sleutel tot verandering kunt zijn!

Help mee en maak verandering mogelijk!

Links & Downloads

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.