MYOMY do goods

Onze MYOMY collecties worden met liefde gemaakt en met trots gedragen. Iedere tas, maker en drager heeft haar eigen verhaal. Allen delen we de droom om mooie producten te maken en te dragen voor een betere wereld.

MYOMY werkt voornamelijk en al lange tijd in India en zij werden zich bewust van de behoeftes in dit land. Een samenwerking met Plan International lag dan ook voor de hand. Als Girls first businesspartner van Plan doneert MYOMY met de verkoop van de My Paper Bag Baby, een unisex luiertas, een bedrag aan Plan. Maar dat niet alleen. Tijdens campagnes van Plan koppelt MYOMY producten uit haar webshop hieraan en creëert op deze manier aandacht en fondsen voor ons werk. Daarnaast doneren ze tassen uit hun collectie die Plan International kan inzetten in haar wervingscampagne voor Girls first businesspartners.MYOMY-MY PAPER BAG Felt - Army peace - Girls First Business Partner

Geboortebewijzen in India

luiertas

Wereldwijd zijn er ruim 290 miljoen kinderen onder de 5 jaar niet wettelijk geregistreerd, met name in India. Vooral meisjes kunnen hierdoor het slachtoffer worden van kindhuwelijken en mensenhandel. Een geboorteregistratie is ontzettend belangrijk voor hun toekomst.

Met een geboortebewijs kunnen kinderen gezondheidszorg krijgen, zich inschrijven om examen te doen en een identiteitsbewijs aanvragen. Op latere leeftijd kunnen ze stemmen.

Een groot deel van MYOMY’s productie vindt plaats in India. Om bij te dragen een betere toekomst voor deze kinderen is MYOMY Girls first businesspartner van Plan International Nederland. Wanneer je een MY PAPER BAG Baby koopt, doneert MYOMY € 8 hiervan aan Plan International Nederland: het bedrag dat nodig is voor een officieel geboortebewijs.

MYOMYMYOMY

MYOMY is een Nederlands tassenmerk dat fairtrade lederen tassen en accessoires produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. Het bedrijf is in 2007 ontstaan omdat ze met de productie van producten de wereld een beetje beter wilden maken. De producten worden zowel online verkocht als in ruim 200 winkels in Nederland en in het buitenland.

Links & Downloads

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.