MYoMY

Als Social Enterprise en gecertificeerde B Corporation zet MYoMY zich sinds 2007 elke dag in voor het creëren van gelijke kansen voor vrouwen en mannen. Met hun duurzame tassen en accessoires zorgen ze samen met hun Fair Trade productiepartners voor eerlijke banen. Vooral voor vrouwen is de mode-industrie nog lang niet altijd een branche waarin dit vanzelfsprekend is. MYoMY werkt samen met haar partners om makers te ondersteunen door hen te voorzien van goede werkomstandigheden, opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Onze MYoMY collecties worden met liefde gemaakt en met trots gedragen. Iedere tas, maker en drager heeft haar eigen verhaal. Allen delen we de droom om mooie producten te maken en te dragen voor een betere wereld.

Luiertas voor Plan International

MYoMY gelooft dat gelijke kansen vaak bepaald worden bij de geboorte van een kind en dat hier veel verschil gemaakt kan worden. Zo ondersteunde MYoMY Taslima Miji, oprichtster van Leatherina in Bangladesh, bij de realisatie van het allereerste zwangerschapsverlof in het bedrijf. Als Girls First Business Supporter van Plan International wil MYoMY onze gezamenlijke droom extra onderstrepen. Voor meer gelijke kansen van meisjes en jongens doneert MYoMY met de verkoop van iedere MY PAPER BAG Baby, een unisex luiertas, een bedrag van 8 euro aan Plan International. Een tas voor een nieuwgeboren kind hier betekent zo nieuwe kansen voor een kind in een land waar de omstandigheden moeilijker zijn.

The Future = Equal

Naast de luiertas heeft MYoMY samen met Plan International een unieke sleutelhanger ontworpen ter promotie van gelijke rechten voor meisjes en jongens. Zodat je er elke dag aan herinnerd wordt dat ook jij de sleutel tot verandering kunt zijn! De sleutelhangers zijn gemaakt van restleer en geproduceerd door MYoMY’s Fair Trade productiepartner Leatherina in Bangladesh.

MYoMY

MYoMY is beroemd geworden met haar iconische ontwerp MY PAPER BAG. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren zak. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt, waarbij zij feilloos ethiek en esthetiek combineert. Fairtrade geproduceerd in India, Bangladesh en Roemenië, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. Iedere MYoMY tas is gemaakt om een keten van empowerment te creëren van maker tot drager.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.