HRninjas.com

Wij, Geert Jan en Gülèn, werken vanuit de overtuiging dat managers alleen het beste uit hun business kunnen halen als zij hun medewerkers helpen om het beste uit zichzelf te halen. En hen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om als manager elke dag voor deze inspiratie te zorgen. Je wordt afgeleid door deadlines, door wilde ideeën van klanten of de directie, door administratie. Oftewel door de waan van de dag. Toch is het belangrijk om regelmatig stil te staan bij hoe je wilt omgaan met je medewerkers.

Fantastisch dat we werken aan de transformatie van HR vanuit het uitgangspunt van gelijke kansen, en gelijktijdig bijdragen aan gelijke kansen voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd!

Wij werken met ondernemers en managers aan de transformatie van HR. Vanuit het uitgangspunt van gelijke kansen voor iedereen op de ontwikkeling van talenten en op het vinden van werk dat daarbij past. We adviseren bij het aansturen van medewerkers. Of bij het invullen van een vacature. Maar ook bij het vormgeven van je beoordelingsbeleid.

Echt werken vanuit het uitgangspunt van gelijke kansen is goed voor medewerkers, maar ook voor organisaties. Onze missie ligt in het verlengde van de missie van Plan International, gelijke kansen voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd. Daarom zijn we Girls first businesspartner geworden en steunen we de Jongeren- en werkgelegenheidsprojecten van Plan met een maandelijkse bijdrage.

Hrninjas.com is hier om het dagelijks werk van managers makkelijker te maken met toegankelijke adviestools en coaching. Om hen te inspireren en te motiveren om hun HR-uitdaging steeds meer te zien als iets dat het waard is om energie in te steken.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.