Arthur & Willemijn

Modeketen en familiebedrijf Arthur&Willemijn zet zich al jaren in om vrouwen te laten ervaren hoe mooi ze zijn. In hun winkels staan de stylisten klaar om je te voorzien van eerlijk en vakkundig advies op basis van jouw pasvorm, kleur en stijl.

Zelfvertrouwen en gelijke kansen

Als ondernemer die voor eerlijkheid, verbinding en persoonlijke benadering staat, in een modebranche die ongelijkheid en vervuiling met zich mee brengt, willen Arthur en Willemijn een steentje bijdragen om het beter te doen. Hiermee komt de verantwoordelijkheid om duurzaam bezig te zijn, want een goed resultaat mag nooit ten koste gaan van het in acht nemen van mens en milieu. Vandaar dat Arthur&Willemijn sinds 2015 leveranciers verplicht stelt om een gedragscode te ondertekenen. Deze zelf opgestelde gedragscode is gebaseerd op de overtuiging van vertrouwen in en respect voor je medemens: eerlijke lonen, werktijden en gelijke kansen voor groei en ontwikkeling in iedere schakel van de keten.

Dit is ook een van de redenen dat Arthur&Willemijn Girls First Business Supporter is geworden van Plan International. Veel meisjes en vrouwen, in de landen waar hun kleding geproduceerd wordt, werken in de kleding industrie. Een industrie die bekend staat om lange werkdagen voor weinig geld en waar werknemers weinig toekomstperspectief hebben. Om die reden steunt Arthur&Willemijn de opleidings- en werkgelegenheidsprojecten van Plan International. Hierdoor vergroten meisjes en jonge vrouwen hun kans op werk met een eerlijk inkomen en daarmee economische onafhankelijkheid.

Persoonlijke drijfveer

Een tweede reden om Plan International te steunen is voor Willemijn een persoonlijke reden, namelijk haar moeder. Ze werd jong moeder en werd geacht om voor de kinderen te zorgen, waardoor er geen tijd en ruimte was voor haar eigen ontwikkeling. Haar droom was om schoonheidsspecialiste of kapster te worden, maar zonder opleiding heeft haar moeder helaas nooit haar droom kunnen verwezenlijken. Door haar eigen ervaring heeft ze Willemijn altijd gestimuleerd om haar dromen achterna te gaan. Willemijn doet dat met haar platform Be-you-tie-full. De missie van Willemijn hiermee is om je de tools aan te reiken zodat jij de beste versie van jezelf kan laten zien. Met haar online cursus over pasvorm, kleur en stijl leert ze vrouwen hoe ze de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Naast een maandelijkse donatie en een deel van de opbrengst van het kick-off evenement zal ook van elke verkochte online cursus een percentage naar Plan International gaan.

Website Athur & Willemijn Website BEYOUTIEFULL
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.