De partners van Plan International

Plan International vindt het belangrijk om samen te werken met bedrijven, om op het snijvlak van charitas, corporate social responsibility en bedrijfsbelang te bouwen aan een duurzame toekomst voor meisjes en jongens in ontwikkelingslanden.

 • Nederlanfdse Golf Fedratie (NGF) Partners

  Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF)

  De Nederlandse Golf Federatie steunt Plan International in 2023 via diverse golftoernooien. Plan International is onder andere als goed doel verbonden aan het NGF Familietoernooi en het Big Green Egg Open. Zo zamelt NGF…

  Lees meer

  Lees meer
 • Partners

  TUI Academy in Thailand

  In Thailand is de werkloosheid onder jongeren hoog. Hierdoor is de kans op (seksuele) uitbuiting groot. Met name meisjes en jonge vrouwen bevinden zich snel in een kwetsbare positie. Tegelijkertijd is er veel vraag…

  Lees meer

  Lees meer
 • Partners

  TUI Academy in de Dominicaanse Republiek

  In de Dominicaanse Republiek is jongerenwerkloosheid een groot probleem. Het risico op de seksuele uitbuiting van kansarme jongeren ligt mede daarom ook hoger. Plan International heeft samen met partners de TUI Academy opgezet om…

  Lees meer

  Lees meer
 • Partners

  Veilige Vriendin

  Voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld is Plan International een samenwerking aangegaan met Veilige Vriendin. Hierbij is een unieke, limited edition keychain ontworpen die een gevoel van veiligheid op straat geeft. Van elke verkochte keychain wordt 15 euro gedoneerd aan Plan International.

  Lees meer

  Lees meer
 • Girls First Business Supporter

  Arthur & Willemijn

  Modeketen en familiebedrijf Arthur&Willemijn is Girls First Business Supporter van Plan International. Arthur&Willemijn zet zich al jaren in om vrouwen te laten ervaren hoe mooi ze zijn.

  Lees meer

  Lees meer
 • Girls First Business Supporter

  Taleninstituut Nederland

  Het Taleninstituut Nederland is een trotse Girls first businesspartner van Plan International. Als educatieve organisatie weten zij wat het belang van onderwijs is.

  Lees meer

  Lees meer
 • Partners

  Correctbook

  Correctbook is een duurzaam merk van wisbare schrijfmaterialen. Met deze producten strijdt het bedrijf tegen wereldwijd analfabetisme. Een missie die perfect aansluit bij de inzet van Plan International voor beter onderwijs voor kinderen, met een focus op meisjes, wereldwijd.

  Lees meer

  Lees meer
 • Corporate partners

  DLA Piper

  Als sociaal betrokken advocatenkantoor bekommert DLA Piper zich om milieukwesties, de bescherming van de rechten van kwetsbare mensen en groepen, en goed bestuur over de hele wereld.

  Lees meer

  Lees meer
 • partnerships Plan International Girls First Business Supporter

  Pavone Lingerie

  Pavone Lingerie wil taboes over menstruatie doorbreken. Dat sluit perfect aan bij het werk dat Plan International doet.

  Lees meer

  Lees meer
 • Word kindsponsor sponsor een kind Girls First Business Supporter

  Jéh Jewels

  Alle meisjes en vrouwen over de hele wereld hebben recht op dromen. Daarom verkoopt Jéh Jewels verschillende sieraden die speciaal voor Plan International zijn ontworpen.

  Lees meer

  Lees meer
 • Monowara Bangladesh kledingindustrie kindhuwelijk Girls First Business Supporter

  Rosefield

  “De meisjes van vandaag zijn de vrouwen die morgen het verschil maken.” Het Amsterdamse horloge- en sieradenmerk Rosefield streeft ernaar vrouwen te helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. “De missie van…

  Lees meer

  Lees meer
 • Partners

  Met onze gendertool op weg naar gendergelijkheid

  Vrouwen worden wereldwijd vaak benadeeld en gediscrimineerd tijdens werving, training en in hun carrière. Ze krijgen minder betaald dan mannen (ze verdienen 0,81 dollarcent voor elke dollar die een man verdient en in sommige…

  Lees meer

  Lees meer
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.