Zelfvertrouwen en een toekomst door marketingtraining

Phuong uit Vietnam is achttien. Ze heeft een lange paardenstaart en een zachte stem. Haar ouders scheidden toen ze vier was en Phuong woonde tot haar tiende bij haar vader en zijn nieuwe vrouw. Ze werd van school gehaald om te zorgen voor haar stiefzusjes. En ze werd geslagen. Phuong’s moeder kreeg geen contact met haar dochter, tot ze ten einde raad de vrouwenbond inschakelde. Met hun hulp kreeg ze Phuong terug.

Werk & Voedselzekerheid - zelfvertrouwen door marketingtraining

Phuong had na al die rotjaren een flinke leerachterstand opgelopen en ze had psychisch een enorme knauw gekregen. Maar samen bouwden ze weer een leven op. De teleurstelling was dan ook groot toen Phuong zakte voor haar toelatingsexamen voor de universiteit. Gelukkig werd ze wel toegelaten tot het door Plan gesubsidieerde REACH-programma, waar ze zich had ingeschreven voor een marketingtraining. In de maanden die volgden, bloeide Phuong helemaal op. ‘Toen ik net begon, was ik verlegen en zei ik weinig. Maar nu heb ik veel vrienden. En het lukt me ook steeds beter om mijn mond open te doen en niet steeds zo stil en verlegen te zijn.’ Haar verwachtingen voor de toekomst? Een goede baan vinden, zodat ze genoeg verdient om haar moeder en broertje te onderhouden.

 
 
 
 
 

Red levens!

Stel je voor dat er geen IC is, geen voorlichting, geen zeep, geen water. De gevolgen van het coronavirus zullen voor veel families en kinderen desastreus zijn. Help mee om verspreiding tegen te gaan.

Waterfilter webshop cadeau
Doneer eenmalig!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.