Run for Plan

Doe mee met de Dam tot Damloop de Amsterdam Marathon 2022 of de CPC Loop voor het goede doel! Schrijf je in via Plan International voor de mooiste hardloopevents van Nederland en haal geld op voor de bestrijding van kindhuwelijken. Dat is heel hard nodig, want elke drie seconden wordt er ergens ter wereld een meisje uitgehuwelijkt. Loop jij kindhuwelijken de wereld uit?

Dam tot Damloop Amsterdam Marathon CPC Loop

Hoe werkt het?

Wil jij meedoen met de Dam tot Damloop en de Amsterdam Marathon voor Plan International? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Meld je aan voor een van de onderstaande events, laat je sponsoren door familie, vrienden en collega’s en ontvang een startbewijs, een Plan International-hardloopshirt en natuurlijk onze support!

Dam tot Damloop 2022

Editie 2022 van de Dam tot Damloop wordt gehouden op zondag 18 september. Met Run for Plan kun jij je inschrijven voor het parcours van 10 mijl (16,1 km) en loop je vanaf de Prins Hendrikkade in Amsterdam naar de Peperstraat in Zaandam. De ongeëvenaarde sfeer en het lopen door de IJtunnel maken dit evenement zo bijzonder. Elke deelnemer via Run for Plan haalt 350 euro sponsorgeld op en steunt daarmee de strijd tegen kindhuwelijken.

Er zijn 50 plekken beschikbaar. Schrijf je snel in en word één van onze runners!

Ja, ik doe mee!

Dam tot Damloop

TCS Amsterdam Marathon 2022

Op zondag 16 oktober vindt de 46e editie van de Amsterdam Marathon plaats. Met Run for Plan kun jij je inschrijven voor het parcours van de marathon (42,2 km) of de halve marathon (21,1 km). Om mee te doen voor Plan International haal je minimaal 500 euro sponsorgeld op, waarmee je onze belangrijke strijd tegen kindhuwelijken steunt. Hoogtepunten van het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum en de ronde door het Vondelpark. Een fantastische belevenis, die nog meer glans krijgt doordat je tegelijkertijd iets goeds doet voor meisjes wereldwijd!

Schrijf je snel in en word één van onze runners!

Ik meld me aan

Amsterdam Marathon

 

NN CPC Loop den Haag 2022

Op zondag 25 september vindt de 46e editie van de NN CPC loop Den Haag plaats. Met Run for Plan kun jij je inschrijven voor het parcours van 10 kilometer en voor de halve marathon (21,1 km). Om mee te doen voor Plan International haal je minimaal 350 euro sponsorgeld op, waarmee je onze belangrijke strijd tegen kindhuwelijken steunt. Je krijgt van ons een uniek Plan International-hardloopshirt én natuurlijk onze support tijdens de NN CPC loop Den Haag.

Deze Haagse loop staat bekend om een halve marathon op topniveau te leveren. Sportievelingen van jong tot oud krijgen de kans om zichzelf te overtreffen op dit snelle parcours. De NN CPC Loop Den Haag wordt traditioneel in de lente georganiseerde. Dit jaar is dit waanzinnige evenement eenmalig verhuist naar de herfst. Op het Malieveld verzamelen alle deelnemers zich, om daarna ondergedompeld te worden in de mooie route die de stad Den Haag te bieden heeft. Terwijl jij je persoonlijke record verbreekt, zet jij je gelijk in voor meisjes wereldwijd.

Schrijf je snel in en wordt één van onze runners!

Ja, ik doe mee!

CPC Loop den Haag
CPC Loop

Zet jij je liever via een andere hardloopwedstrijd in voor Plan International? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via voorplan@planinternational.nl.

 

Because I am a Girl campaign

Help jij mee aan een wereld met beter onderwijs?

Liever op een andere manier inzetten?

Vraag dan ons actiepakket aan. Hierin vind je onder andere vlaggetjes, bedankkaartjes, een donatiebox en flyers. Iedereen zal weten dat jij in actie komt voor een beter leven voor meisjes wereldwijd!

Je kunt het actiepakket aanvragen door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@planinternational.nl.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.