Run for Plan

Hoe werkt het?

Wil jij meedoen met de Dam tot Damloop en de Zevenheuvelenloop voor Plan International? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Meld je aan voor een van de onderstaandeevents, laat je sponsoren door familie, vrienden en collega’s en ontvang een startbewijs, een Plan International-hardloopshirt en natuurlijk onze support.

Zevenheuvelenloop 2022

Daag jezelf uit en ren voor Plan International mee met de NN Zevenheuvelenloop op zondag 20 november 2022! Haal minimaal € 200,- sponsorgeld op om je te verzekeren van deelname en strijd mee tegen kindhuwelijken. Schrijf je nu in via Plan International voor het grootste 15 kilometer hardloopevent ter wereld. Dat is heel hard nodig, want elke drie seconden wordt er ergens ter wereld een meisje uitgehuwelijkt. Loop jij kindhuwelijken de wereld uit?

Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en word één van onze runners!

Ja, ik doe mee

 

 

 

 

 

(Zevenheuvelenloop)

Dam tot Damloop 2022

Doe mee met de Dam tot Damloop voor het goede doel! Schrijf je in via Plan International voor de mooiste hardloopevents van Nederland en haal geld op voor de bestrijding van kindhuwelijken. Dat is heel hard nodig, want elke drie seconden wordt er ergens ter wereld een meisje uitgehuwelijkt. Loop jij kindhuwelijken de wereld uit?

Editie 2022 van de Dam tot Damloop wordt gehouden op zondag 18 september. Met Run for Plan kun jij je inschrijven voor het parcours van 10 mijl (16,1 km) en loop je vanaf de Prins Hendrikkade in Amsterdam naar de Peperstraat in Zaandam. De ongeëvenaarde sfeer en het lopen door de IJtunnel maken dit evenement zo bijzonder. Elke deelnemer via Run for Plan haalt 350 euro sponsorgeld op en steunt daarmee de strijd tegen kindhuwelijken.

Er zijn 50 plekken beschikbaar. Schrijf je snel in en word één van onze runners.

Ja, ik doe mee!

Dam tot Damloop

Zet jij je liever via een andere hardloopwedstrijd in voor Plan International? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via voorplan@planinternational.nl.

 

Because I am a Girl campaign

Help jij mee aan een wereld met beter onderwijs?

Liever op een andere manier inzetten?

Vraag dan ons actiepakket aan. Hierin vind je onder andere vlaggetjes, bedankkaartjes, een donatiebox en flyers. Iedereen zal weten dat jij in actie komt voor een beter leven voor meisjes wereldwijd!

Je kunt het actiepakket aanvragen door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@planinternational.nl.

 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.