Kom in actie voor Plan

Een wereld waarin meisjes dezelfde rechten hebben als jongens, en alle kinderen kansen krijgen. Jij kunt eraan meehelpen met je eigen online actie! Help Plan om geld in te zamelen.

Jarig, trouwen of een jubileum te vieren? Skip de cadeaus en plak er een creatieve actie aan vast. Dan zamel jij op een leuke manier geld in voor het goede doel. Jouw feestje wordt zo ook het feestje van kinderen die je hulp goed kunnen gebruiken!

Zin in een sportieve kick? Dan is onze avontuurlijke sponsorfietstocht Cycle for Plan door Guatemala, Malawi of Thailand misschien iets voor jou. Ook daarmee help je onze projecten.

Jij kiest hoe je je inzet!

Cycle for Plan Nicaragua. Copyright: Jessica de Korte

Zet je in voor Plan

Wil jij je nuttig maken en tegelijkertijd ervaring opdoen bij een goed doel met projecten over de hele wereld? Word vrijwilliger van Plan of zet je in voor een van onze acties.

  • Senegal Vrijwilligers vacatures

    Vrijwillig: Actiestarter

    Op de website www.voorplan.nl kan iedereen een eigen actie starten om geld in te zamelen voor meisjes (en jongens) in ontwikkelingslanden. Er worden bingo’s georganiseerd, hardloopwedstrijden gesponsord en op verjaardagen worden geen cadeaus maar donaties gevraagd. Lijkt het jou leuk om ook zo’n actie te starten en je in te zetten voor gelijke rechten en kansen voor meisjes? Lees dan snel verder.

    Lees meer

Mis de onze nieuwsbrief niet langer!

Ontvang 2x per maand updates

Ja, ik wil de Plan nieuwsbrief ontvangen
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.