Donatie Plan International opzeggen

Enorm bedankt voor je steun aan Plan International! Met jouw hulp werken wij aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Dankzij de bijdragen van sponsors zoals jij kunnen zij naar school, leren zij opkomen voor hun rechten en hebben zij een beter toekomstperspectief.

De thank-a-thon bij Plan: met zoveel mogelijk collega's zoveel mogelijk sponsors bellen om te bedanken voor hun steun.

Donatiebedrag aanpassen

Wil je je donatie aanpassen, opzeggen of een project- of kindsponsor worden? Dat kan, want met elk bedrag kun jij een verschil maken! Voor het sponsoren van een kind geldt een minimumbedrag van € 28,50 per maand. Wil je meer weten over de mogelijkheden om je donatie aan te passen? Neem dan contact op met onze sponsorservice via 020-2051424 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur). Ons team zit voor je klaar!

Wil je je donatie opzeggen?

Wij zouden het natuurlijk ontzettend jammer vinden als je je donatie aan Plan International wilt opzeggen, maar met een telefoontje is dit zo geregeld. Neem contact op met onze sponsorservice via 020-2051424 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Ons team helpt je graag verder!

Let op: betalen voor opzeggen? Trap er niet in!
Er zijn tientallen partijen actief die je tegen betaling aanbieden te helpen met jouw opzegging. Daarbij wekken ze soms de indruk dat je jouw opzegging bij het goede doel zelf regelt. Maar het opzeggen van jouw donatie kun je altijd direct bij ons regelen en kost nooit geld.

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.