Simone Kleinsma

Simone Kleinsma (Bill Tanaka Photography) Plan International

Simone Kleinsma voor Plan International

Simone Kleinsma, (musical)actrice en zangeres, is al meer dan 30 jaar een trouwe kindsponsor van Plan International. Vanaf najaar 2019 zet ze zich ook actief in als ambassadeur van Plan International.

“Nu sponsor ik de 9-jarig May uit Noord-Vietnam. Ze houdt, net als ik, van muziek, dansen en zingen.  May woont in een van de armste provincies van Vietnam maar met hulp van Plan lopen er nu verschillende projecten in haar community. Met de bijdragen van duizenden sponsors is de afgelopen jaren de kwaliteit van het onderwijs verbeterd, zijn er nieuwe klaslokalen gebouwd en hebben meer dan dertig scholen nieuwe boeken gekregen. Dat is toch geweldig!”

“Ik hoop dat ik iets kan bijdragen door over Plan te praten. Door er aandacht voor te vragen, op wat voor manier dan ook. En dat uiteindelijk jongens en meisjes, maar vooral meisjes, gelijke rechten en kansen hebben. Alle kinderen, overal in de wereld.”

Simone is één van de meest geliefde en meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze is bekend van de theaterproducties ‘Mamma Mia’, ‘Was getekend: Annie M.G. Schmidt’ en ‘Hello Dolly’. Op televisie kent het Nederlands publiek haar van de populaire serie Kees & Co. Ze werd benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg van het Amsterdams Kleinkunst Festival een hommage voor haar bijzondere betekenis voor de Nederlandse Kleinkunst.

 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.