Simone Kleinsma

Simone Kleinsma (Bill Tanaka Photography) Plan International

Simone Kleinsma voor Plan International

Simone Kleinsma, (musical)actrice en zangeres, is al meer dan 30 jaar een trouwe kindsponsor van Plan International. Vanaf najaar 2019 zet ze zich ook actief in als ambassadeur van Plan International.

“Nu sponsor ik de 9-jarig May uit Noord-Vietnam. Ze houdt, net als ik, van muziek, dansen en zingen.  May woont in een van de armste provincies van Vietnam maar met hulp van Plan International lopen er nu verschillende projecten in haar community. Met de bijdragen van duizenden sponsors is de afgelopen jaren de kwaliteit van het onderwijs verbeterd, zijn er nieuwe klaslokalen gebouwd en hebben meer dan dertig scholen nieuwe boeken gekregen. Dat is toch geweldig!”

“Ik hoop dat ik iets kan bijdragen door over Plan International te praten. Door er aandacht voor te vragen, op wat voor manier dan ook. En dat uiteindelijk jongens en meisjes, maar vooral meisjes, gelijke rechten en kansen hebben. Alle kinderen, overal in de wereld.”

Simone is één van de meest geliefde en meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze is bekend van de theaterproducties ‘Mamma Mia’, ‘Was getekend: Annie M.G. Schmidt’ en ‘Hello Dolly’. Op televisie kent het Nederlands publiek haar van de populaire serie Kees & Co. Ze werd benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg van het Amsterdams Kleinkunst Festival een hommage voor haar bijzondere betekenis voor de Nederlandse Kleinkunst.

Sponsor net als Simone een meisje

Wil jij ook helpen?

Ja, ik sponsor een meisje!
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.