The Future = Equal

Een wereld waarin iedereen gelijk is. Waarin meisjes dezelfde kansen krijgen als jongens. En waarin vrouwen net zoveel te zeggen hebben als mannen. Dat is waar we bij Plan International elke dag voor strijden. Wereldwijd worden meisjes en jonge vrouwen nog steeds structureel achtergesteld. En dat terwijl juist zij de sleutel in handen hebben tot het veranderen van de wereld.

Ook jij kunt de sleutel tot verandering zijn

Samen met MYoMY heeft Plan International een unieke sleutelhanger ontworpen

Samen met MYoMY heeft Plan International een unieke sleutelhanger ontworpen, waarmee we gelijke rechten voor meisjes en jongens promoten. Help mee voor 15 euro per jaar en ontvang deze exclusieve sleutelhanger. Zodat je er elke dag aan herinnerd wordt dat ook jij de sleutel tot verandering kunt zijn!

Help mee en maak verandering mogelijk!

Geef meisjes de kans om zich te ontwikkelen

In veel landen moeten meisjes stoppen met school of kunnen ze niet de opleiding volgen die ze nodig hebben voor een baan met toekomstperspectief. Investeer in meisjes en zij maken het verschil: als een meisje haar opleiding afmaakt en een baan krijgt, dan zorgt ze dat haar kinderen – jongens én meisjes – ook allemaal naar school gaan. Dat vermindert ongelijkheid en het zorgt ervoor dat de volgende generatie eerlijkere en betere kansen heeft.

Shirin en Taslima maken zich sterk voor verandering

Shirin met glimlach

Shirin (22) werd bijna uitgehuwelijkt toen ze dertien was, maar ze wist aan het huwelijk te ontkomen. Sindsdien strijdt de activiste voor meisjesrechten in Bangladesh. Ze heeft al 62 kindhuwelijken voorkomen en helpt meisjes om terug naar school te gaan.

Zo maakt Shirin het verschil

Taslima uit Bangladesh was in 2013 getuige van het instorten van de kledingfabriek Rana Plaza. Voor Taslima was dit moment een wake-up call en ze kwam in actie. Nu maakt ze met haar eigen onderneming fair trade lederwaren.

Zo maakt Taslima het verschil

Ben jij de sleutel tot verandering voor een eerlijke wereld?

Geef meisjes de kans om zich te ontwikkelen

Maak verandering mogelijk!

The Future = Equal-sleutelhanger

De unieke sleutelhangers van Plan International x MYoMY zijn fair trade & handgemaakt van restleer dat is overgebleven na de productie van MYoMY’s duurzame, eco-lederen tassen. Duurzaam restleer dus. En ook nog eens heel erg mooi!

De opbrengst gaat naar projecten waarmee we wereldwijd eerlijkere kansen voor meisjes creëren. Onder andere door het tegengaan van barrières voor onderwijs en door meisjes te leren over hun rechten.

Help meisjes de wereld te veranderen

Over MYoMY

MYoMY werkt samen met haar fair trade productiepartners in Bangladesh en India aan een eerlijkere wereld. Met de verkoop van duurzaam geproduceerde tassen faciliteert MYoMY fair trade banen die de makers een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden, trainingen en persoonlijke ontwikkeling garanderen. Als sociale onderneming en B Corp is het MYoMY haar missie om een keten van empowerment te creëren van maker tot drager.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.