Kindsponsors vertellen

Dankzij onze kindsponsors kunnen we bij Plan duizenden kinderen per jaar helpen. Lees hier over persoonlijke ervaringen van kindsponsors.

De familie Knol op bezoek bij sponsorkind Lulu in China

KindsponsorsDe Familie Knol reisde helemaal naar China om kennis te maken met Lulu en haar familie. “Na een lange vlucht en urenlange rit over smalle en hobbelige wegen moesten we de laatste 500 meter lopen. “We maakten kennis met de mensen van Plan China en kregen een presentatie over het werk van Plan in deze regio. De volgende dag was het zover. We werden opgehaald door Plan en Lulu kwam ons al tegemoet. Een kleine dame van 15 jaar! Ze sprak een paar woorden Engels. We hebben zo goed en kwaad als het ging heel wat afgekletst, cadeautjes gegeven en met de familie geluncht.

We hebben onze ogen uitgekeken en veel foto’s gemaakt. Lulu’s vader werkt in de bouw en de boerderij wordt draaiende gehouden door Lulu’s moeder, Lulu’s opa (van 89!) en Lulu zelf.

Sinds kort staat er een stenen huis op hun erf, waar ze heel trots op zijn.

En wij ook!
Dankzij Plan.

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.