Kom in actie met medewerkers of relaties, tijd of middelen

Wij waarderen het enorm als u voor ons in actie komt of ons ondersteunt in de vorm van tijd of middelen voor onze activiteiten en evenementen in Nederland. Bijvoorbeeld door deelname aan een sponsorloop of een andere actie ten bate van Plan International, actieve promotie van onze samenwerking via uw eigen communicatiekanalen of via vrijwillige inzet van uw medewerkers voor Plan International. Wat u ook doet, we zijn blij met uw inzet! Laat u inspireren door de volgende bedrijven.

Petersburg Consultants liep voor Plan International ter ere van hun jubileum

Team Petersburg Sportief liep ter gelegenheid van hun 20-jarig jubileum mee met de Bridge to Bridge-loop in Arnhem. Met deze sponsorloop haalden ze € 1160,- op voor het meisjesfonds van Plan International Nederland. Zowel medewerkers als relaties liepen mee. De meesten kozen voor de 10 kilometer. Directeur Anja Vijselaar: “Wij kozen voor een project van Plan International Nederland dat Afrikaanse meisjes steunt, onder meer met het aanbieden van Little Sun-lampjes op zonne-energie. Met het steunen van dit meisjesfonds willen we onze maatschappelijke betrokkenheid tonen.”

Bridge to Bridge-loop voor Plan

Taleninstituut vergroot bereik van Plan International

Wij zijn blij met de fijne samenwerking met Taleninstituut Nederland. Zo sponsort deze partner van Plan International een aantal kinderen in gemeenschappen waar wij zorgen voor gezonde voeding, schoon drinkwater, toegankelijk en goed onderwijs. Maar dat niet alleen: Taleninstituut Nederland biedt ruimte op zijn website en social media om ons werk onder de aandacht te brengen. En geeft korting op taaltrainingen voor medewerkers van Plan International. Zo werken we samen aan een betere wereld voor kinderen en jongvolwassenen.

Met veel plezier ondersteunen wij de activiteiten van Plan International Nederland. Plan biedt ons de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen in ontwikkelingslanden. Dat doen wij door bij te dragen aan de financiering van de schoolopleiding van een aantal kinderen en het steunen van projecten op het gebied van onderwijs.

Simac, al ruim 30 jaar kindsponsor

Simac voelt zich erg betrokken bij hun omgeving. Voor Eric van Schagen, CEO, is maatschappelijk verantwoord ondernemen heel vanzelfsprekend. Daarom stimuleert Simac medewerkers om bij hun indiensttreding een kleine maandelijkse bijdrage te geven aan Plan International via inhouding op het salaris. Met het budget dat op deze manier bij elkaar gebracht wordt sponsort Simac al ruim 30 jaar een aantal kinderen, op dit moment zelfs 14! Ook kindsponsor worden?

al ruim 30 jaar kindsponsor

Wilt u ook in actie komen met

medewerkers of relaties, tijd of middelen?

Neem contact met ons op

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.