Jaarverslag 2011 – 2012

Een belangrijke taak van Plan International is het werven van fondsen voor de programma’s en projecten van Plan International voor kinderen in vijftig landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Wie we zijn

Plan International werkt aan blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden en toekomstkansen van kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke kansen en rechten voor meisjes. Plan International zorgt voor goed onderwijs, goede gezondheidszorg, een veilige omgeving om in op te groeien, veilig drinkwater en de bescherming van kinderen, bijvoorbeeld tegen geweld, misbruik, uitbuiting en de gevaren van de aidsepidemie. Een beknopt overzicht van een jaar vol activiteiten, wereldwijd en in Nederland.

Wereldwijd

In vijftig landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika voert Plan International duizenden projecten uit in de directe leefomgeving van kinderen. Deze projecten worden mede mogelijk gemaakt door de kindsponsors van Plan International uit 21 landen.

In Nederland

Om fondsen te werven voor de programma’s en projecten en om aandacht te vragen voor het werk van Plan International voor kinderen in ontwikkelingslanden, organiseerde Plan International in het verslagjaar een veelheid aan acties, evenementen en campagnes. Een impressie.

Onze partners

Zonder partners zou Plan International niets kunnen betekenen voor kinderen in ontwikkelingslanden. De bijdragen van particuliere sponsors, de Corporate Partners, de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse overheid, de Europese Unie, en andere Institutionele Donoren zijn onmisbaar voor succesvolle projecten.

Jaarverslag 2011 - 2012

Corparate Partners

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.