Kom in actie met #TeamLaLeague!

  • 6 februari 2019

De actie #TeamLaLeague is gestart door 41 profvoetbalsters van clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Zij gaan in 100 dagen zoveel mogelijk geld ophalen voor voetbalprojecten van Plan International Nederland in Brazilië en Nicaragua. En daarbij is jouw hulp nodig!

meisjesvoetbal team la league

Meidenvoetbal helpt ongelijkheid tussen meiden en jongens tegen te gaan

Voetbal zorgt voor beweging en plezier, en draagt bij aan de eigenwaarde, kracht en het zelfvertrouwen van meisjes. Met #TeamLaLeague willen Plan International Nederland, de Johan Cruyff Foundation en Women Win daarom zoveel mogelijk meiden laten voetballen. Niet alleen in Nederland, maar ook in ontwikkelingslanden.

Ben je een meisje, dol op voetbal en geboren tussen 2005 en 2012?

Dan is dit jóuw kans om heel dichtbij jouw heldinnen uit de Eredivisie Vrouwen te komen. Alle 41 profvoetbalsters worden coach van hun eigen team en zijn op zoek naar speelsters zoals jij. Je mag zelf je favoriete coach uitkiezen. Aanmelden is gratis en je zit direct in het team! Vervolgens ga je proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor jullie team. Hoe meer geld je ophaalt, hoe leuker het wordt.

Bij € 50: Yes! Je wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van jouw coach om je persoonlijke contract te ondertekenen. Ook mag je nu officieel meedoen aan de Finals op zondag 12 mei 2019 bij de KNVB in Zeist, wat een fantastische voetbaldag belooft te worden!

Bij € 100: Topper! Je ontvangt een videoboodschap van je coach met drie tips voor de Finals!

Bij € 150: Fantastisch! Je ontvangt tijdens de Finals een Gouden Hesje, wat betekent dat je geselecteerd kan worden voor het team van jouw coach.

Bij € 250: Goed bezig zeg! Je ontvangt een officieel La League Verrassingspakket tijdens de Finals op 12 mei 2019.

Bij € 500: Wow, wat een superprestatie! Je krijgt een uniek VIP-arrangement tijdens de Finals!

Meedoen is eenvoudig

Alle meisjes die geboren zijn tussen 2005 en 2012 kunnen zich op www.teamlaleague.nl gratis aanmelden voor het team van een coach naar eigen keuze. Daarna kan direct gestart worden met crowdfunden. De coach met de hoogste opbrengst maakt volgend jaar, net als Ronald en Demi de Boer in 2017, een reis naar Brazilië om La League-projecten te bezoeken.

 

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.