Team La League gaat niet door in 2022

  • 24 januari 2022

Team La League gaat helaas niet door dit jaar. Met dit evenement halen we, in samenwerking met de KNVB, geld op voor meisjesvoetbal in Brazilië en Nicaragua. Het is ons niet gelukt om genoeg clubs uit de Eredivisie Vrouwen aan te sluiten bij Team La League.

In 2022 komt er geen Team La League. We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de voorbereidingen, maar we hebben niet genoeg clubs en speelsters kunnen betrekken om van dit evenement een succes te maken.

Het afzeggen van Team La League vinden we uiteraard heel erg jammer. Wij keken ernaar uit om samen met alle enthousiaste deelnemers, Eredivisie-speelsters en clubs te strijden voor meisjesvoetbal in Brazilië en Nicaragua en geld op te halen voor voetbalprojecten. Dat is belangrijk, want voetbal maakt meisjes sterk en biedt een platform om ook andere levensvaardigheden te leren.

We willen iedereen die zich in de afgelopen jaren op wat voor manier dan ook heeft ingezet voor Team La League enorm bedanken. We hebben in de vorige edities bij elkaar ruim 84.000 euro opgehaald met bijna 5.000 donaties en 420 deelnemers. Een enorme prestatie! Sinds 2017 hebben we met het project La League in Brazilië en Nicaragua onder meer 58 nieuwe meisjesvoetbalteams opgericht, 550 jongerenwerkers getraind, 12 voetbalvelden veiliger en beter gemaakt en bijna 1.700 kinderen en jongeren opgeleid tot Champions of Change, waardoor ze nu actief opkomen voor hun rechten en strijden voor gelijkheid tussen meisjes en jongens.

We gaan later dit jaar bekijken of Team La League in de toekomst misschien in een andere vorm terug kan komen. Houd onze Team La League Instagram en Facebook-pagina’s in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Resultaten La League

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.