Geef kinderen een kans met een grote gift

Gelijke kansen voor meisjes en jongens. Dat is waar Plan International zich voor inzet. Wereldwijd beschermen we meisjes tegen besnijdenis, kindhuwelijken, seksuele uitbuiting en tienerzwangerschappen. Ook in onze projecten op het gebied van onderwijs en werk, WASH (water, sanitatie, hygiëne) en noodhulp krijgen meisjes extra aandacht. Dit is hard nodig want zij worden stelselmatig achtergesteld en gediscrimineerd.

Een grote gift aan Plan

Met een grote gift aan Plan International Nederland kunt u echt het verschil maken. U levert een substantiële bijdrage waarmee we kunnen investeren in meisjes, hun families en community’s. Zo doorbreken we de vicieuze cirkel van armoede en discriminatie en investeren we in een betere toekomst voor deze én volgende generaties.

Samen bepalen

Samen kunnen we bepalen hoe we uw schenking het beste kunnen investeren. Gaat uw hart bijvoorbeeld uit naar projecten op het gebied van schoon drinkwater of wilt u liever bijdragen aan opleidingen voor jonge meiden? Wilt u liever investeren in een programma dat dringend fondsen nodig heeft? Samen bespreken we de mogelijkheden. U maakt hoe dan ook samen met Plan een blijvende, positieve impact op het leven van kinderen.

Wist u dat u in overleg ook de projecten waarin u investeert kunt bezoeken? Zo kunt u met eigen ogen zien wat voor een impact uw schenking heeft op de levens van de kinderen en hun families daar. Een bijzondere ervaring voor zowel u als de kinderen in de community!

Fiscaal Voordeel

Een gift of schenking aan Plan International Nederland is fiscaal aftrekbaar. Wanneer u zich voor minimaal vijf jaar aan Plan verbindt, kunt u de volledige gift fiscaal aftrekken en geldt er geen aftrekdrempel of –plafond. Bovendien hoeft u over een gift aan Plan geen schenkbelasting te betalen. Maximaal voordeel dus voor u én voor meisjes en jongens wereldwijd.

Lees hier meer over de mogelijkheden en voorwaarden

Onze adviseur

Wilt u samen met ons het verschil maken? Onze adviseur kan uw vragen beantwoorden. Neem contact op om uw wensen en ideeën te bespreken.

Armand van Stralendorff

Armand van Stralendorff

Voor een persoonlijk advies staat onze relatiemanager Armand voor u klaar. Met maar liefst meer dan 35 jaar werkervaring bij Plan International weet hij alles over de organisatie en kan hij u helpen met een advies op maat.

E-mail: armand.van.stralendorf@planinternational.nl
Telefoonnummer: (0)6  81078052

Wilt u samen met ons het verschil maken?

Ontdek hoe u kunt helpen

Maak een afspraak met onze adviseur
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.