Een grote gift aan Plan International

Gelijke kansen voor meisjes en jongens. Dat is waar Plan International zich voor inzet. Met een grote gift aan Plan International Nederland kunt u echt het verschil maken. U levert een substantiële bijdrage waarmee we kunnen investeren in meisjes en hun families. Zo doorbreken we de vicieuze cirkel van armoede en ongelijkheid en investeren we in een betere toekomst voor deze én volgende generaties.

Hoe kan ik een grote gift doen?

  • U kunt uw gift vanaf 1000 euro overmaken via het formulier op onze website, of direct naar: Plan International Nederland, NL11 RABO 0393 5867 66;
  • Als u langdurig persoonlijk wilt bijdragen, kunt u kiezen voor periodiek schenken;
  • Wilt u een eigen een Fonds op Naam oprichten? Dat kan vanaf 10.000 euro per jaar;
  • Of neem Plan International op in uw testament.

Wilt u schenken aan het goede doel en tegelijkertijd een levenslang gegarandeerd rendement over de schenking krijgen zonder beleggingsrisico? Dat kan via gedeeld geven.

Fiscaal voordeel

Een gift of schenking aan Plan International Nederland is fiscaal aftrekbaar. Zo hoeft u over een gift aan Plan International geen schenkbelasting te betalen. Wanneer u zich voor minimaal vijf jaar aan Plan International verbindt, kunt u de volledige gift bovendien fiscaal aftrekken en geldt er geen aftrekdrempel of –plafond. Maximaal voordeel dus voor u én voor meisjes en jongens wereldwijd.

Lees hier meer over de mogelijkheden en voorwaarden

Steun een thema dat u aan het hart ligt

Samen kunnen we bepalen hoe we uw grote gift het beste kunnen investeren. Zo kunt u steunen wat u na aan het hart ligt.

Samen bespreken we de mogelijkheden. U maakt hoe dan ook samen met Plan International een blijvende positieve impact op het leven van kinderen.

Het plezier van geven

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang van het project dat u steunt. U ontvangt jaarlijks een voortgangsrapportage en wordt uitgenodigd voor bijeenkomsten waar u andere donateurs ontmoet. Ook organiseren wij activiteiten om u te betrekken bij het werk van Plan International en het project dat u steunt.

Wilt u eens verder praten?

Wilt u samen met ons het verschil maken, maar weet u nog niet welke manier van schenken het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseur Armand van Stralendorff kan uw vragen beantwoorden. Samen met u denken we na over hoe u een passende bijdrage kunt leveren.

Armand van Stralendorff

Armand van Stralendorff

Onze relatiemanager Armand staat voor u klaar voor een persoonlijk advies. Met meer dan 35 jaar werkervaring bij Plan International weet hij alles over de organisatie en kan hij u helpen met een advies op maat.

E-mail: armand.van.stralendorf@planinternational.nl
Telefoonnummer: (0)6  81078052

Wilt u samen met ons het verschil maken?

Ontdek hoe u kunt helpen

Maak een afspraak met onze adviseur
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.