Kom in actie met uw product of dienst

Koppel de verkoop van uw product of dienst aan Plan International en doneer een bedrag of percentage. Dat is verkopen met meerwaarde! U laat zien dat u jongeren en met name meisjes en jonge vrouwen een kans op een betere toekomst gunt én u onderscheidt zich van uw concurrent. Weet u dat 88 procent van de consumenten eerder een product koopt van een sociaal ondernemend bedrijf? Deze bedrijven gingen u voor.

Nalana Cases

Bij Nalana Cases specialiseren wij ons in het maken van premium smartphonehoesjes met daarin echte droogbloemen verwerkt. Wij geloven in het empoweren van vrouwen zodat zij zichzelf op waarde weten te schatten en een voorspoedig leven kunnen leiden – net zoals een bloem dat doet na het opbloeien uit de donkere aarde. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om bij te dragen aan gelijke rechten en kansen voor vrouwen en meisjes wereldwijd, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Daarom doneren we 10% van onze winst aan Plan International en ondersteunen we hun inspanningen om de positie van meisjes en jonge vrouwen wereldwijd te verbeteren. Door een telefoonhoesje te kopen bij Nalana Cases draag je daaraan bij. Samen maken we deze wereld een stukje mooier!

Team Nalana Cases

Nalana Cases Plan International

Monthly Comfort Box

Monthly Comfort Box is een startende onderneming, opgericht door Dyantha Bor en Anna Spaans, twee studenten bedrijfskunde, met een passie voor ondernemen.

Mambeco Monthly Comfort box

Wereldwijd worden maandelijks 2 miljard vrouwen en meisjes ongesteld. Op elke willekeurige dag zijn wereldwijd 800 miljoen meisjes en vrouwen ongesteld. Een doodgewone zaak dus. Plan International wil menstruatie uit de taboesfeer halen.

Monthly Comfort Box wil meisjes steunen in de spannende fase rondom een eerste menstruatie.

Wij hopen, meteen vanaf de start van onze onderneming, een positieve bijdrage te kunnen leveren door menstruatie uit de taboesfeer te halen. Daarom doneren wij van iedere verkochte box een bijdrage van € 0,10 aan Plan International Nederland.

Mambeco

Wij zijn Janneke en Willemijn Calis, zussen en oprichters van Mambeco. Verantwoordelijk en duurzaam omgaan met de wereld is ons tijdens onze opvoeding met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan zijn we op veel bijzondere plekken geweest, waardoor onze interesse in fair trade producten uit diverse culturen is ontstaan. Dit heeft geleid tot het openen van onze webshop Mambeco, waarmee we ons inzetten voor een betere toekomst.

Mambeco biedt een breed assortiment duurzame verzorgingsproducten, zero waste producten, alternatieven voor plastic zoals bamboe koffiebekers, en fair trade producten, zoals kaarsen en tassen van hergebruikte theezakken.

Mambeco-Plan-International-2019

Graag willen we nog meer betekenen voor de wereld en de toekomst. Vandaar onze samenwerking met Plan International Nederland!

Door bij Mambeco een duurzaam verzorgingsproduct van FairSquared aan te schaffen, draag je direct bij aan Plan. Van elk verkocht product doneert Mambeco 5 procent aan het water- en sanitatieproject in de regio Amhara, Ethiopië. Plan voorziet hier scholen van waterpompen en watertanks en bouwt voor meisjes aparte toiletblokken met wasruimtes en een invalidentoilet. Help je ook mee?

Youbedo

Via Youbedo kun je snel en makkelijk boeken kopen. Dezelfde boeken, dezelfde prijs. Youbedo verkoopt boeken om zo hun doel te bereiken: een eerlijke en rechtvaardige wereld. Ze doneren tot 12 procent van het aankoopbedrag aan het goede doel. Plan International Nederland is een van de goede doelen die op deze wijze gesteund wordt.

Lees meer over deze actie met Youbedo

Wilt u ook in actie komen en

een bedrag of percentage doneren?

Neem contact met ons op
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.