Jaarverslag 2016 – 2017

In ons jaarmagazine laten we met de meest uiteenlopende filmpjes, verhalen en foto’s zien wat Plan Nederland in het verslagjaar 2016-2017 heeft gedaan voor meisjes en jongens wereldwijd en hun families.

Jaarmagazine

Zo vertelt onze noodhulpcollega Anna over haar indrukwekkende bezoek aan Zuid-Sudan, waar met het geld van de Giro555-actie de slachtoffers van de hongersnood de hulp krijgen die ze zo hard nodig hebben. Ook stellen we je voor aan power girl Memory, die in haar land Malawi strijdt tegen kindhuwelijken. En we geven een inkijkje in ons werk, zoals de projecten van La League in Brazilië. Ronald de Boer en zijn dochter Demi vertrokken naar het Zuid-Amerikaanse land om met eigen ogen te zien hoe meisjesvoetbal daar tienerzwangerschappen voorkomt. Ten slotte laten we natuurlijk ook zien waar onze inkomsten vandaan kwamen en waaraan we het geld hebben uitgegeven. Dat en veel meer lees je in ons jaarmagazine.

Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt voor meisjes wereldwijd en het geeft heel veel energie om ons werk voort te zetten.

Benieuwd hoe de collega’s van Plan Nederland terugkijken op een indrukwekkend jaar?

Bekijk dan dit filmpje.

Wat heeft het afgelopen jaar de meeste indruk op je gemaakt?

Samen veel bereikt

Directeur Monique van ’t Hek: “We hebben zoveel bereikt door de fantastische bijdragen van onze geweldige collega’s en sponsors, en met de hulp van bedrijven, stichtingen en overheid. Ik wil iedereen die zich in het afgelopen jaar heeft ingezet voor Plan Nederland ongelooflijk bedanken. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt voor meisjes wereldwijd en het geeft heel veel energie om ons werk voort te zetten.”

 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.