Tussenstand Giro555 voor Slachtoffers Hongersnood: bijna 8,4 miljoen euro

  • 15 maart 2017

Ondanks de verkiezingen loopt de opbrengst van de actie Help Slachtoffers Hongersnood snel op. Vanmiddag om 12 uur stond 8.398.821,49 euro op de rekening van Giro555.

Giro555 hongersnood

Iedereen in actie

“Vanwege de verkiezingen hebben we voor een langere opbouw van de actie gekozen, maar toch geven veel mensen nu al spontaan. Dat is een enorme opsteker voor onze hulpverleners die oog in oog staan met een ongekende hongercrisis”, zegt Farah Karimi, actievoorzitter van Giro555. “We gaan de komende week iedereen in Nederland oproepen om in actie te komen: bedrijven, scholen, clubs, instellingen, en natuurlijk iedereen die zelf een goed idee heeft voor een actie. We kunnen deze actie samen tot een groot succes maken!”

Actieplatform

Op de website van Giro555 is vandaag een nieuw Actieplatform gelanceerd. Iedereen kan daar zijn of haar actie aanmelden. Dit platform biedt veel nieuwe mogelijkheden, zoals het ontvangen van directe donaties via de eigen actiepagina en het toevoegen van updates met de successen van een actie. Op dit moment zijn al veel kinderen, scholen, clubs en bedrijven in actie voor Giro555. De komende week zal Giro555 bekend maken hoe de Nationale Actie er verder uit zal zien.

Ook doneren? Dat kan via het donatieformulier.

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.