Per 4 september is onze naam: Plan International Nederland

  • 4 september 2018

Plan Nederland heet per 4 september: Plan International Nederland! En daar zijn we trots op. Want met deze nieuwe naam weet iedereen direct dat we de Nederlandse tak zijn van Plan International: één van de oudste en grootste ontwikkelingsorganisaties ter wereld en werkzaam in meer dan zeventig landen. Samen zetten we ons in voor een wereld waarin meisjes en jongens dezelfde rechten en kansen hebben en waarin alle kinderen en jongeren zich volledig kunnen ontwikkelen.

Nu we evenals alle andere onderdelen van Plan International het blauwe logo gebruiken, zijn we bij de uitvoering van onze projecten beter herkenbaar als één internationale organisatie. Overigens: naast het blauwe logo blijven we in onze uitingen de roze kleur hanteren waar je ons van kent. En onder het logo staat ook nog steeds Girls First.

Logo Plan International Nederland De overgang is stapsgewijs

Per september 2018 heten we Plan International Nederland en vind je deze nieuwe naam met het blauwe logo op onze website. De komende maanden veranderen we het logo op briefpapier, brochures en dergelijke stapsgewijs. We maken eerst de voorraad op zodat we geen onnodige kosten maken. Dit kan dus betekenen dat je het komende halfjaar zowel het oude als het nieuwe logo van onze organisatie tegenkomt.

Ons werk verandert niet

Ook met onze nieuwe naam Plan International Nederland blijven we ons onveranderd inzetten voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden, met de focus op gelijke rechten voor meisjes.

Op de hoogte blijven van ons werk en de resultaten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

website met het nieuwe logo

Plan International

Plan International Nederland is lid van Plan International. Plan werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen en jongeren, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan doet dit door het uitvoeren van gemeenschapsprojecten in ruim 50 ontwikkelingslanden. Plan komt wereldwijd op voor betere naleving van het VN-verdrag voor de Rechten van het Kind (www.planinternational.nl).

Alle kinderen en jongeren moeten zich volledig kunnen ontwikkelen

Strijd mee voor een betere wereld voor meisjes en jongens

Doneer eenmalig € 5

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.