Ons jaarverslag 2015 – 2016 is uit!

  • 1 januari 2017

Met de steun van sponsors, corporate partners en institutionele donoren heeft Plan Nederland het afgelopen jaar weer bijgedragen aan een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden en gelijke kansen en rechten voor meisjes. Lees in ons digitale jaarmagazine en ons jaarverslag wat we hebben gedaan en wat we hebben bereikt.

In ons digitale jaarmagazine vol filmpjes, verhalen, animaties en foto’s geven we je een overzicht van geboekte resultaten in het verslagjaar 2015-2016. Directeur Monique van ’t Hek vertelt je met een bijzondere animatie over de impact van ons werk voor meisjes, we stellen je voor aan bijzondere power girls en we geven je een inkijkje in onze projecten. Natuurlijk laten we ook zien waar het geld vandaan kwam en waaraan het is uitgegeven. Dat en veel meer lees je hier… Mis het niet!

Jaarverslag 2015 - 2016Monique van ’t Hek: “Met onze focus op meisjes onderscheidt Plan Nederland zich met succes, vooral omdat we concrete resultaten behalen. In vier jaar tijd zijn onze inkomsten met vijftien procent gestegen en de verwachting is dat we die omvang in de komende jaren zullen blijven houden. Daar ben ik blij om. Want de wereld wordt sneller beter als we in meisjes investeren. Simpelweg omdat meisjes, als ze opgeleid zijn en zelf moeder worden, meer investeren in hun gezin. Ze krijgen minder kinderen en hun kinderen zijn gezonder, en zij zorgen ervoor dat hun zonen én dochters naar school gaan. En dat is waar het ons om gaat.”

Wil je meer weten? Download dan hier ons volledige jaarverslag.

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.