Directeur Monique van ’t Hek & Raad van Toezicht

Monique van ’t Hek is sinds 1 maart 2011 directeur van Plan International Nederland. Als directeur geeft ze leiding aan de ruim 100 medewerkers van Plan in Nederland. Vanuit Nederland werkt ze aan de ambitie om de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd te verbeteren en meisjes gelijke kansen als jongens te geven.

Van ’t Hek studeerde Culturele Antropologie aan de UvA. Vanaf 1981 heeft ze zich in verschillende functies ingezet voor mensenrechten en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de gezondheidssituatie van mensen in ontwikkelingslanden. Ze verrichtte onderzoek en gaf leiding aan diverse organisaties in Latijns-Amerika en Afrika en was interimmanager bij verschillende non-profit organisaties in Nederland.

Van ’t Hek was twee keer eerder werkzaam voor Plan: begin jaren ’80 als Field Director in Colombia en van 1999 tot 2002 was ze manager programma-informatie en woordvoerder. Van ’t Hek is de enige directeur van Plan International Nederland.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Plan International Nederland stelt het beleid vast en toetst de uitvoering van het beleid.

De leden van de Raad van Toezicht

 
 
 
 
 

Red levens!

Stel je voor dat er geen IC is, geen voorlichting, geen zeep, geen water. De gevolgen van het coronavirus zullen voor veel families en kinderen desastreus zijn. Help mee om verspreiding tegen te gaan.

Waterfilter webshop cadeau
Doneer eenmalig!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.