Raad van Toezicht

Anja Montijn

Mevrouw A. (Anja) Montijn: Voorzitter

Tot 2015 was Anja Montijn werkzaam bij Accenture. Accenture is een beursgenoteerd bedrijf met ruim 450.000 medewerkers wereldwijd. In de laatste 15 jaar vervulde zij verschillende nationale en internationale management posities. Tot begin 2015 was zij als Global Managing Director for Resources lid van de Global Leadership Council van Accenture. Parallel met diverse managementposities in Resources was zij Country Managing Director van Accenture Nederland van 2006 tot 2013. Momenteel is Anja Montijn Commissaris bij Fugro, Non-Executive Director bij OCI NV, VEUO bestuurslid en actief als toezichthouder van verschillende maatschappelijke organisaties. Zo is zij o.a. voorzitter van de Raad van Toezicht van JINC, een organisatie die zorgt dat kinderen van een VMBO opleiding en opgroeien zonder rolmodellen een grotere kans krijgen op de arbeidsmarkt.


De heer H. (Hanco) Gerritse: Voorzitter Audit Commissie

Hanco Gerritse is Financieel Directeur bij ProRail sinds 1 november 2022. Daarnaast is hij voorzitter van de auditcommissie en lid van de Raad van Toezicht bij Stichting 113 Zelfmoordpreventie. Voor zijn functie bij ProRail was Hanco ruim 9 jaar werkzaam als Financieel Directeur bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Van 2010 tot 2013 heeft hij gewerkt in de zorgsector als directeur Financiën & ICT van Cordaan, een Amsterdamse aanbieder van langdurige zorg. Daarvoor was Hanco lange tijd werkzaam bij KPN in diverse financiële functies.Susan Blankhart, RvT

Mevrouw S. (Susan) Blankhart

Susan Blankhart was meer dan 34 jaar werkzaam bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en de laatste vijftien jaar ambassadeur in vervolgens Sri Lanka, Costa Rica, Egypte en Sudan. Zij heeft altijd samenwerking gezocht met niet-overheid organisaties en heeft een brede ervaring opgebouwd met onderwerpen als mensenrechten (met focus op meisjes- en vrouwenrechten), democratisering, conflictoplossing en noodhulp.


Geneviève Lieuw Raad van Toezicht

Mevrouw G. (Geneviève) Lieuw

Geneviève Lieuw is sinds 2017 lid van het College voor de Rechten van de Mens. Zij heeft veel expertise in versterking, borging en naleving van mensenrechten op nationaal en internationaal niveau.
Geneviève is daarnaast actief voor verschillende organisaties die zich inzetten voor kwetsbare groepen. Zo is Geneviève lid van de RvT van Rosa Manus, een stichting die slachtoffers van huiselijk geweld begeleidt en opvangt en Stichting Reclassering Caribisch Nederland, een stichting die zich inzet voor het voorkomen en verminderen van crimineel gedrag van mensen die in conflict zijn gekomen met justitie.
Als consultant werkt zij aan verschillende opdrachten in het internationale mensenrechtenveld.


Alfred Levi Raad van Toezicht

De heer A. (Alfred) Levi

In het dagelijks leven is Alfred Levi (betaald) toezichthouder en bestuurslid bij diverse (commerciële) organisaties en treedt op projectbasis op als bestuursadviseur. Alfred Levi is een ervaren marketingdirecteur; werkte voor Procter & Gamble, het marketing- en communicatiebedrijf 3MO (dat hij oprichtte) en als senior vice president Marketing bij Ahold Delhaize. Heeft sterk geloof in een strategische marketing aanpak, gebouwd op een sterke en onderscheidende merkpositionering en passende activiteiten.

 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.