Directeur Garance Reus-Deelder

Sinds 1 juni 2020 is Garance Reus-Deelder directeur van Plan International. Ze geeft leiding aan de ruim 100 medewerkers van Plan International in Nederland. Vanuit Nederland werkt ze aan de ambitie om de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd te verbeteren en meisjes en jongens gelijke kansen te geven.

Garance Reus-Deelder

Garance Reus-Deelder heeft dertien jaar ervaring in het bedrijfsleven (marketing manager bij Unilever en client partner bij Agency.com / TBWA) en zestien jaar bij non-profit organisaties. Bij Amnesty International Nederland was ze negen jaar lang verantwoordelijk voor Marketing, Communicatie, Campagnes en de inzet van de vele vrijwilligers.

Bij de Anne Frank Stichting was zij als zakelijk directeur onder meer verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering, fondsenwerving, financiën, het museum en enkele internationale partnerships.

Garance over haar motivatie om zich in te zetten voor Plan International:

Mijn gedrevenheid voor de missie van Plan International wordt vooral gevoed door mijn jeugd in Zambia en door wat ik ervaren heb bij Amnesty en de Anne Frank Stichting: de veerkracht van jonge activisten en de energie en creativiteit van meisjes die zich kunnen ontplooien als ze beschermd zijn tegen geweld.

Garance bracht haar basisschooltijd door in Zambia en is op haar 12e verhuisd naar Nederland. Ze is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Plan International stelt het beleid vast en toetst de uitvoering van het beleid.

De leden van de Raad van Toezicht
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.