Sms voorwaarden

Plan Nederland heeft een tijdelijke actie waarbij je ons kunt steunen via sms. Wij zijn aangesloten bij Goede Doelen Nederland en maken voor sms-acties gebruik van de dienst GEEF-mobiel, daarbij doneer je door middel van het sms-en van een woord. Je kunt gebruik maken van hoofd- of kleine letters. Als je een woord sms’t naar 4333 doneer je eenmalig € 3,- aan Plan Nederland. Het donatiebedrag wordt bij jouw eerstvolgende telefoonrekening eenmalig opgeteld.
Nadat je het woord hebt verstuurd naar 4333, ontvang je binnen enkele ogenblikken een bedank-sms. Afmelden voor deze dienst is niet nodig omdat het een eenmalige dienst is. GEEF-mobiel werkt volgens de gedragscode sms-diensten.

De sms-regels van Plan Nederland

We hebben hieronder de sms-regels op een rijtje gezet:

Algemeen

 1. Alle sms-acties zijn voor deelnemers van 18 jaar of ouder, woonachtig in Nederland. Ben je jonger dan 18? Vraag dan toestemming aan je ouders.
 2. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
 3. Aan deze actie zijn, naast de kosten voor het versturen van de sms en de donatiegelden, geen andere kosten verbonden.
 4. Plan Nederland behoudt zich het recht voor de acties voortijdig te beëindigen dan wel te verlengen.

Gegevens gebruik

 1. Alle gegevens die Plan Nederland verkrijgt in het kader van deze actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) worden behandeld.
 2. Plan Nederland zal deelnemers mogelijk benaderen via het gebruikte telefoonnummer om te bedanken voor de gegeven bijdrage en om het werk van Plan Nederland en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van Plan Nederland.

Sms-regels

 1. De deelnemer doet mee aan de sms-actie ten behoeve van de strijd van Plan Nederland tegen de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden en het creëren van kansen voor deze meisjes op onderwijs en daardoor een betere toekomst.
 2. De sms-tekst is niet hoofdletter gevoelig.
 3. De kosten van deze eenmalige sms-service zijn € 3,- per verzonden bericht, exclusief de telefoonkosten.
 4. Voor het uitvoeren van sms-acties maakt Plan Nederland gebruik van GEEF-mobiel, een dienst van Goede Doelen Nederland.
 5. Het bedrag wordt rechtstreeks aan Plan Nederland afgedragen.
 6. Deze dienst voldoet aan de Sms Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.
 7. Plan Nederland: Stadhouderskade 60, 1072 AC, Amsterdam, 020-549 55 20
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.