Vragen over privacy

Terug naar algemene Veelgestelde vragen

Plan International verkoopt nooit gegevens van donateurs aan derden. We handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wel houden we je gegevens vast in een bestand en gebruiken we deze om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Ook kunnen we jouw persoonsgegevens delen met bureaus en leveranciers die ons ondersteunen met fondsenwervende en klantcontactactiviteiten. In sommige gevallen delen we onze systemen of diensten met leveranciers zoals callcenters, waarbij het mogelijk is dat zij toegang hebben tot gegevens van onze sponsors. Uiteraard zien wij erop toe dat deze leveranciers voldoende waarborg bieden op het gebied van privacybescherming en beveiliging. Lees hier onze Privacy Statement.

Wij verkopen gegevens nooit aan derden en handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Plan International zal deelnemers mogelijk benaderen via het gebruikte telefoonnummer om te bedanken voor de gegeven bijdrage en om het werk van Plan International en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van Plan International.
Lees hier de voorwaarden voor de sms actie.

 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.