Solidair op Moederdag: met deze cadeaus help je moeders en kinderen in nood ❤

Zondag 8 mei is het Moederdag. Een dag waarop we extra aandacht geven aan onze moeders en alles wat zij voor ons doen. Geef jouw moeder dit jaar een bijzonder cadeau met betekenis. Zij krijgt van jou een mooie kaart met een persoonlijke boodschap en tegelijkertijd helpen jullie samen moeders en kinderen in nood! Moeder zijn is namelijk niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je je elke dag af moet vragen of er genoeg eten is en of je gezin veilig is.

Voorzie families in nood van wat ze dringend nodig hebben. Help een gezin bijvoorbeeld aan schoon drinkwater of draag er aan bij dat moeders na een ramp hun kinderen weer naar school kunnen sturen. Wat je ook kiest, met een symbolisch cadeau uit de webshop van Plan International maak je twee moeders blij!

Back to school kit

Zorg dat moeders hun kinderen weer naar school kunnen sturen

Met een rugzak vol schoolspullen kunnen moeders hun kinderen na een ramp weer naar school sturen. Terug naar school gaan betekent voor kinderen ook dat ze een deel van hun oude leven weer kunnen oppakken en weer een toekomstperspectief hebben.

Voor €10 help je kinderen terug naar school
symbolische cadeaus

Schoon drinkwater voor moeder en kind

Schoon water is van levensbelang! Maar een gezin in nood heeft meestal geen kraan met stromend water.Vooral kinderen lopen door een gebrek aan schoon drinkwater het risico om ziek te worden. Met een waterfilter kunnen moeders zichzelf en hun kinderen weer schoon drinkwater geven.

Voor €13 geef je een moeder en haar gezin schoon drinkwater
Noodhulpkit

Steun moeders met een noodhulpkit

Veel gezinnen blijven ontredderd achter na een ramp. Geef moeders en hun familie direct steun met een noodhulpkit! De pakketten bestaan uit producten die families het hardst nodig hebben, bijvoorbeeld voedselpakketten, medicijnen, dekens, tentzeil of hygiëneproducten.

Voor €40 geef je dit onmisbare cadeau!

Hoe werkt het?

1) Kies jouw moederdagcadeau.
2) Klik tijdens het afrekenen op ‘Maak hier je kaart’ en stuur je moeder een originele kaart met persoonlijke boodschap.
3) Het cadeau wordt namens je moeder gegeven aan een moeder en haar kinderen in nood
4) Twee moeders blij!

* Deze symbolische cadeaus zijn voorbeelden van het werk dat wij dankzij jouw aankoop kunnen doen. De opbrengst ervan besteden we aan één van onze noodhulpprojecten. Plan International inventariseert welke hulp nu dringend nodig is en besteedt extra aandacht aan de bescherming van vrouwen en kinderen. Zo beschermen wij de mensen die extra kwetsbaar zijn in conflictsituaties.

Met deze cadeaus help je moeders en kinderen

Kijk in onze moederdagshop

Naar de shop
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.