Team Cycle for Plan stelt zich voor

Met wie krijg je te maken als je meedoet aan Cycle for Plan? Hieronder stellen wij ons aan je voor!

Marjolein Junior Marketeer Plan International

Marjolein - Plan International Nederland

Marjolein is Coordinator Sports for Development binnen het team van Cycle for Plan. Zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de organisatie van de Cycle for Plan reizen. Naast haar ervaring als reisbegeleider is zij ooit als deelnemer mee geweest naar Cycle for Plan Guatemala 2019. Je zult Marjolein vooral spreken tijdens de webinars of informatieavonden én tijdens de reizen natuurlijk!


Sandra - Plan International Nederland

Sandra is medewerker werving binnen het team van Cycle for Plan. Ze houdt zich ook bezig met de andere events die worden georganiseerd door Plan International. Sandra spreek je vooral tijdens de webinars of informatieavonden en tijdens de reizen gaat ze mee als reisbegeleiding.


Ellen - Team Cycle for Plan

Ellen - Plan International Nederland

Bel of mail je ons met een vraag? Dan zal Ellen of Sabrina deze beantwoorden. Al onze vragen komen eerst bij hen terecht. Ook zal Ellen je regelmatig bellen om te vragen hoe het met de fondsenwerving gaat. Zelf zit ze ook niet stil: ze fietst regelmatig mee als begeleiding met Cycle for Plan!


Sabrina - Team Cycle for Plan

Sabrina - Plan International Nederland

Net als Ellen zal Sabrina je eerste aanspreekpunt zijn voor al je vragen over Cycle for Plan. In 2017 ging ze bovendien mee met onze reis naar Nicaragua. Ook als ze niet mee op reis gaat blijft ze actief: soms fietst ze de ruim 30 kilometer van haar huis naar ons kantoor!


Lisette - Team Cycle for Plan

Lisette - Impact Adventures

Impact Adventures is de reispartner voor Cycle for Plan. Samen met Impact Adventures zetten we onze fantastische reizen in elkaar. Simon, Jurian en Lisette helpen met het plannen van de fietsroute, de accomodaties, en meer. Lisette fietst diverse reizen mee ter begeleiding!

Welke vraag je ook hebt, neem contact met ons op via cycleforplan@planninternational.nl of bel ons via 020 – 549 55 20. Dan helpt Ellen, Sabrina of iemand anders je verder!

 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.