Samenwerking op maat

Wilt u een bijdrage leveren aan een inclusieve en duurzame wereld? Invulling geven aan uw MVO-beleid? Dan bent u bij Plan International aan het juiste adres. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Wij werken graag samen met bedrijven die willen bijdragen aan gendergelijkheid en de positie van meisjes en jonge vrouwen willen verbeteren. Samen met u ontwikkelen we een partnerschap op maat. Een samenwerking die nauw aansluit bij uw bedrijf en kernwaarden en een meerwaarde biedt voor alle partijen.

Neem contact met mij op

Om invulling te geven aan onze MVO-doelstellingen gericht op jongerenwerkgelegenheid, is een langetermijnpartnerschap zoals met Plan cruciaal. Bovendien motiveert het onze medewerkers en ook onze klanten vinden onze maatschappelijke betrokkenheid inspirerend.

Samenwerking op maat, Plan en Accenture

Jeugd bouwt aan de toekomst

In dit project krijgen kwetsbare jongeren in Brazilië, Colombia en El Salvador beroepsgerichte trainingen waardoor ze een betere kans hebben op een fatsoenlijke baan of de mogelijkheid hebben om een onderneming te starten. Het project stelt duizenden jongeren in staat hun inkomens en levensomstandigheden te verbeteren en bij te dragen aan het leven van hun families en gemeenschappen.

Samenwerking op maat

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking op maat met Plan International? We bespreken het graag samen met u. Inspiratie opdoen? Met deze partners werken we al samen.

 • Corporate partners

  DLA Piper

  Als sociaal betrokken advocatenkantoor bekommert DLA Piper zich om milieukwesties, de bescherming van de rechten van kwetsbare mensen en groepen, en goed bestuur over de hele wereld.

  Lees meer

  Lees meer
 • schoolmeisjes china technisch onderwijs Corporate partners

  ASML Foundation

  De ASML Foundation is een onafhankelijke stichting die in 2001 werd opgericht door hightechbedrijf ASML, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van chip-making apparatuur. Aansluitend op ASML's internationale en innovatieve werkzaamheden, ligt de focus bij de ASML Foundation op het ondersteunen van educatieve projecten waarbij diversiteit en technologie een belangrijke rol spelen.

  Lees meer

  Lees meer
 • Corporate partners

  Accenture

  Plan International Nederland heeft een wereldwijd partnerschap met Accenture. In dit partnerschap wordt Plan International Nederland’s ervaring en kennis over lokale gemeenschappen gecombineerd met de strategische en technologische expertise van Accenture. Samen hebben Plan en Accenture meer dan 60 projecten uitgevoerd in onder andere Vietnam, India, Indonesië, de Filipijnen, Brazilië en Colombia.

  Lees meer

  Lees meer
 • gsrd foundation Corporate partners

  GSRD Foundation

  De GSRD Foundation wil een positieve impact realiseren op het leven van mensen en gemeenschappen in de landen waar de producten van het Amsterdamse denimmerk G-Star RAW worden gemaakt. G-Star RAW vindt dat kennis en zakelijke kansen de weg bereiden naar economische onafhankelijkheid en de sleutel is voor ontwikkeling.

  Lees meer

  Lees meer
 • akzonobel decent jobs Corporate partners

  AkzoNobel

  Samen zetten ze zich zo al meer dan 20 jaar in voor betere levensomstandigheden van kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. In dit strategisch partnerschap ligt de nadruk op Youth Economic Empowerment: kansarme jongeren krijgen via gerichte beroepsopleidingen toegang tot de arbeidsmarkt.

  Lees meer

  Lees meer
 • Corporate partners

  De Nationale Postcode Loterij

  Sinds 1998 is Plan Nederland partner van de Postcode Loterij. Plan ontvangt jaarlijks een bijdrage van € 3,15 miljoen. Met deze bijdrage zorgt Plan voor duurzame ontwikkeling en betere levensomstandigheden en toekomstkansen voor meisjes én jongens in ontwikkelingslanden.

  Lees meer

  Lees meer

Samenwerking op maat

Wilt u dat Plan contact met u opneemt voor meer informatie?

Ja, neem contact met mij op
 
 
 
 
 

Geef jouw moeder een cadeau met betekenis

Op zoek naar cadeau met een goed doel? Met een symbolisch cadeau uit onze webshop maak je meerdere mensen blij! De opbrengst besteden we aan één van onze projecten wereldwijd.

Geef een moederdagcadeau met impact!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.