Werken bij Plan International

Op het Nederlandse kantoor van Plan International in de Amsterdamse Baarsjes werken ruim 100 mensen. Zij zetten zich iedere dag in om kinderen in onze programmalanden een betere toekomst te geven. Zij krijgen daarbij ondersteuning van meer dan 200 vrijwilligers, die het werk van Plan International op 101 verschillende manieren mede mogelijk maken.

Waar staan wij voor?

Plan International ondersteunt medewerkers bij hun professionele ontwikkeling en schept een goed werkklimaat op basis van de onderstaande waarden.

Resultaatgericht

Meer dan 50 procent van de meisjes gaat voortijdig van school af om te werken of te worden uitgehuwelijkt. Terwijl een opleiding een betere garantie is voor een baan en daarmee voor een hoger inkomen en meer zelfstandigheid. Plan International zet zich in om zoveel mogelijk meisjes de kans te geven naar school te gaan en hun opleiding af te maken.

Ondernemend

Plan International is ondernemend: zaken oppakken, initiatief tonen en lef hebben. Dit zijn de sleutelwoorden om de inkomsten en impact van ons werk te garanderen. Plan International heeft het zelfvertrouwen om nieuwe paden te bewandelen en origineel te zijn.

Persoonlijk

Plan International staat voor mensenwerk: met mensen, door mensen, voor mensen. Cruciaal voor succes is Plan Internationals kennis van de kinderen en hun omgeving enerzijds en op de hoogte zijn van de wensen en verwachtingen van sponsors, donoren en partners. Plan International is bovendien een verbindende factor tussen de kinderen en de sponsors.

Gepassioneerd

Alle medewerkers van Plan International zijn met hart en ziel overtuigd van de noodzaak van ontwikkelingssamenwerking en het belang van hun persoonlijke bijdrage daaraan. Zij geloven dat ze verschil kunnen maken en die passie geven zij door.

Deskundig

Bij Plan International werken gekwalificeerde medewerkers en professionals met kennis van zaken. Zij zijn (zelf)kritisch, leergierig en hebben doorzettingsvermogen. Namens Plan International willen zij blijvende kwaliteit leveren en meer kinderen zicht geven op een betere toekomst.

Betrouwbaar

Plan International is een betrouwbare organisatie die zich open opstelt, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Sponsors en donoren kunnen erop vertrouwen dat hun bijdragen op de goede plek terecht komen. Plan International legt daarover op een transparante manier verantwoording af.

Plan International werken bij

Plan International heeft een medewerkerstevredenheidsscore van 7.2

Wat maakt Plan International zo leuk om voor te werken?

Ik vind het belangrijk werk waarmee we alle kinderen een eerlijke kans geven in hun leven. Plan International is een leuke club, informeel, met aardige, gemotiveerde mensen. Ik ga altijd weer graag naar mijn werk! Ik werk er nog niet zo lang, pas sinds 1982 ;-) maar met veel plezier.

Reageer op een vacature bij Plan International of stuur een open sollicitatie!

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact met ons op
 
 
 
 
 

Kerstkaarten (mét voedzame schoolmaaltijd)

Ben jij nog op zoek naar kerstkaarten? Alleen nu: deze tien unieke kerstkaarten met enveloppen voor 19 euro.

Shop nu >
Gratis verzending

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.