Cycle for Plan met je collega's

Zijn jij en je collega’s op zoek naar de ultieme uitdaging? Willen jullie je (sportieve) grenzen verleggen en als organisatie iets goeds doen voor een ander? Dan daagt Plan International jou en je collega’s uit! Fiets met jouw organisatie door Guatemala, Malawi of Thailand en maak een bedrijfsreis om nooit te vergeten.

Cycle for Plan biedt jullie organisatie de kans om op een bijzondere manier een unieke band met elkaar te scheppen. Terwijl jullie als team -ver weg van het massatoerisme- deze sportieve challenge aangaan, zullen jullie de projecten van Plan International bezoeken, van adembenemende landschappen genieten en in contact komen met de lokale bevolking. En dat zorgt voor een onvergetelijke reis!

Fietsers in Zambia

Wat moet je weten?

Voor jouw bedrijf

  • Teambuilding: omdat deze reis jullie (sportieve) grenzen verlegt, ontstaat er een sterke en unieke band tussen jou en je collega’s.
  • Exposure: deelnemen aan Cycle for Plan zorgt door de opvallende inzet van jou, je collega’s en wellicht ook jullie relaties (op financieel vlak) voor een groot bereik.
  • Inspiratie: zo’n avontuur aangaan met je collega’s betekent dat jullie je traditionele werkomgeving verlaten en de dagelijkse (werk)routines vergeten. En dat levert heel veel nieuwe inspiratie en ideeën op!
  • Maatschappelijke betrokkenheid (MVO-beleid): met deze reis strijden jullie samen voor een betere toekomst voor meisjes in ontwikkelingslanden. Dit vergroot de maatschappelijke betrokkenheid van jou en je collega’s en zal de reputatie van jullie organisatie ook ten goede komen.
  • Gezonde medewerkers: Cycle for Plan is een uitdaging die jullie organisatie letterlijk in beweging brengt. Door samen te trainen en uiteindelijk samen te gaan fietsen in Malawi, Vietnam of Guatemala, zal jullie team fitter en gezonder worden dan ooit tevoren!

Het is super leuk om dit met je collega’s te doen. Je doet het met elkaar. Je gaat samen fondsenwerven, trainen, dat schept echt wel een band. Dat gaan we nooit meer vergeten.

Waar fietsen we voor?

Steun de strijd tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen

Wanneer jullie als team besluiten om deze uitdaging aan te gaan, helpen jullie niet alleen jullie organisatie maar ook meisjes in Malawi, Thailand of Guatemala vooruit. Met het opgehaalde sponsorgeld steunen jullie namelijk de strijd tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen. En het gave is dat jullie met eigen ogen kunnen zien hoe deze strijd gevoerd wordt, omdat jullie tijdens de fietstocht diverse projecten van Plan International zullen bezoeken.

Zet je als organisatie in voor het goede doel

Ga jij samen met jouw collega's het avontuur aan?

Ja, neem contact met mij op!
 
 
 
 
 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.